September måneds GOODIEBOX 2016

Oktober måneds GOODIEBOX 2016

Reklame*

Denne måneds box har en værdi på ca. 850 kr. Køb din GOODIEBOX lige HER.

Jaaa, månedens GOODIEBOX er kommet! Denne box er lavet i samarbejde med Magasin, hvilket tidligere har været en stor succes. Med god grund. Du får virkelig noget for pengene. Jeg er vild med, at der er så mange full-size produkter denne måned, og så er det virkelig nogle gode brands. Nedenfor kan I læse om produkterne, og hvad jeg har af tanker om dem. Du kan stadig nå at få fingrene i boxen – lige HER.

IMG_3250
Miqura Golden Modeling Mask: Jeg har tidligere haft Miqura mellem hænderne. Det er et dansk brand, og jeg synes, at det er værd at støtte “vores egne”. Denne maske skal sidde på i 15-30 minutter, og skulle derefter opstramme huden samt reducere misfarvninger og pigmentforandringer. Jeg glæder til at prøve masken, meeen mon den holder hvad den lover? Jeg krydser fingrer! Vejl. udsalgspris ligger på 125 kr.

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner Serum: Det er blevet meget in at bruge eyelash serums, og for mange virker det også. Jeg har selv eksperimenterede med Revitalash tidligere, som giver længere og fyldigere øjenvipper. Det virkede for mig, men desværre er mine øjne liiiidt for sarte til at kunne klare serummet hver dag – i flere uger/måneder. MEN det virker altså. Jeg vil prøve, at få brugt serummet så meget som muligt i en længere periode, og få lagt nogle før og efter billeder op til jer. Vejl. udsalgspris ligger på 399 kr. Dyrt, men det virker – og det er drøjt i brug.

Balance Me Instant Lift Pore Minimiser: Dette produkt kender man fra tidligere GOODIEBOX’s, og jeg er personligt glad for produkterne, da de oftest er baseret på næsten 100% naturlige ingredienser. Denne lille fætter indeholder 99% naturlige ingredienser, og lover store ting og sager. Den skulle øjeblikkeligt reducere hudens porer og fine linjer. Ikke dårligt. Samtidig opstrammer og fugter den huden ved hjælp af hyaluronsyre og brombærekstrakt. Størrelsen passer perfekt i enhver makeup pung. Vejl. udsalgspris 200 kr.

IMG_3251

The Body Shop Body Butter: Det her skulle være et non-fullsize produkt, men det forstår jeg ikke! Jeg har tidligere købt de her små størrelser hos The Body Shop, så jeg ser det som et fullsize produkt, bare et mindre et af slagsen. Det er en lækker julet duft med krydret æble, som jeg er helt pjattet med. Den giver god fugt til huden i det barske eftersårsvejr, hvor huden ofte bliver tørret ud. Som alle andre Body Butters fra The Body Shop er emballagen super fin! Vejl. udsalgspris ligger på 50 kr.

Glov Quick Treat: Dette er boxens eneste not-fullsize produkter (hvis man kalder det dét). Det er en fingerhandske, som nemt og skånsomt fjerner din makeup. Det eneste der skal bruges er en smule vand, og så bliver huden renset fri for makeup og andre urenheder. Fingerhandsken indeholder fibre, der er 30 gange tyndere end almindelige vatrondeller, og det er med til at rense i dybden og eksfoliere huden. Det lader til at være et smart og effektivt produkt, så jeg er spændt på, om det kan leve op til mine forventninger! Vejl. udsalgspris for fullsize ligger på 149 kr.

*GOODIEBOXEN er modtaget som gave. Indlægget er lavet på eget initiativ og holdningerne til produkterne er mine egne. IMG_3252

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

September måneds GOODIEBOX 2016