Salted Caramel Popcorn Opskrift

September måneds GOODIEBOX 2016

ReklameIMG_3191

Du kan liiiige nå at få fingrene i denne måneds GOODIEBOX, og endda med 20% rabat. GOODIEBOXEN bestiller du HER med koden “GLOWME”, og nedenfor kan du læse om produkterne, som du kan finde i månedens box!

Vita Liberata Self Tanning Lotion: En lækker creme der skulle give en fin glød. Den kan bruges på hele kroppen, og da den trænger hurtigt ind i huden, skal man ikke vente flere timer på at kunne komme videre. Den er drøj i brug, og mens den giver en fin farve, så tilfører den også huden fugt. Win-win! Den indeholder certificerede, økoligske ingredienser – hvilket jeg jo er stor fan af. Tilgengæld indholder den hverken alkohol eller parfume, og så er den oveni købet lugtfri. Dét er da skønt! Jeg glæder mig til at se, hvordan farven lægger sig på min hud.

Human+Kind Facial Cleanser: Få rengjort OG eksfolieret din hud samtidig med denne lækre cleanser, der kan bruges morgen og aften. Den fjerner make-up, snavs og andre urenheder MEN uden at den udtørrer huden. Cleanseren er baseret på 99% naturlige ingredienser, herunder kan nævnes aloe vera og hybenolie. Jeg er vild med designet, og de andre produkter jeg har brugt fra Human+Kind har alle været rigtig gode!

Lord & Berry Line/Shade: Jeg er vild med Lord & Berry. Denne eyeliner er langtidsholdbar og vandfast! Den kan bruges som enhver anden eyeliner – til den våde kant, eller til at blende ud med anden øjen makeup. Formularen er bl.a. baseret på kajal og kohl – hvis det siger jer noget – hvorfor den får en tæt og mættede pigmenteret farve. Jeg er ikke kæmpe fan af eyeliner, og jeg bruger det ikke rigtig. Men jeg kommer nok til at eksperimentere lidt med nogle anderledes looks end jeg plejer, for at få den afprøvet.

IMG_3192

Manna Kadar Bronzer & Highlighter: Full-size produkt, YES! En nyhed her i Danmark. Manna Kadar er et amerikansk makeup mærke, og dette produkt er rimelig vildt. Det er multifunktionelt, hvilket betyder, at det kan bruges på flere måder. Både som bronzer, highlighter og øjenskygge. Jeg troede egentlig “bare”, at det var en øjenskygge, så jeg blev glædeligt overrasket. Produktet er uden parabener og er allergitestet.

Naobay Oxygenating Cream Moisturizer: Full-size produkt, YES igen! En lækker fugtgivende creme, der bl.a. indeholder avokado og olivenolie. Specielt de her to ingredienser er med til at give huden fugt og styrke elasticiteten. Den er god her til efteråret, da den skulle få bugt med tørre steder, som jeg særligt lider af omkring næsen og på kinderne. Ingredienserne er naturlige og økologiske, så det er fantastisk!

Human+Kind Deep Cleasing Cloth: Denne klud kan lidt af hvert. Den er dybderensende, fjerner makeup, eksfolierer og stimulerer blodcirkulationen. Den er SÅ blød! Den kan selvfølgelig bruges igen og igen og igen ved at blive smidt en tur i vaskemaskinen på 40 grader. FEDT!

Min mening om boxen er lidt blandet. Jeg er rigtig vild med mange af produkterne, men jeg er lidt ked af, at mange af prøverne i denne box er samples eller små størrelser. I mange af de tidligere boxes, har der primært været full-size produkter. Jeg er nok blevet lidt tilvendt. Jeg er glad for, at mange af produkterne er med naturlige og/eller økologiske ingredienser. Det er et KÆMPE plus hos mig!

IMG_3194

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Salted Caramel Popcorn Opskrift