Kvindelige kosttilskud

Fineste Estelle & Thild

image

Reklame. Jeg tester de fineste produkter fra Estelle & Thild – et svensk og økologisk hudplejebrand. Mærket er opkaldt efter founderens, Pernilla Rönnberg, to døtre Estelle og Mathilde. Det er da så sødt, som noget kan være! Og se lige designet. Det er enkelt, smukt og stilet. Jeg kunne ikke stå for den lyserøde serie, og er glad for, at det er den, der passer til min hudtype – kombineret hud. I serien BIODEFENSE findes en serum, en dagcreme og en natcreme. Rensemoussen er til alle hudtyper.

image

Min foreo slipper jeg aldrig. Den fungerer rigtig godt sammen med Estelle & Thild’s rensemousse, hvor den efterlader huden ren, frisk og blød. Et mildt skrubberedskab, der fjerner det den skal – uden at skade huden. Moussen dufter dejligt, er luftig og økologisk! Doseringen er lige til, og flasken er så fin.

image

“What’s inside matters!” Jeg elsker de små extras, som nogle beautyprodukter byder på. Indpakningen er fin, og emballagen er endnu finere. Jeg er vild med dem, og elsker at have dem stående fremme på badeværelset. Cremerne dufter lidt tungt og mormoragtigt, men serummen dufter liiidt skønt! Produkterne er uden parfume, så det forklarer den – manglende – duft. Cremerne er fyldige og tunge, mens serummen er blød og let. Fælles for alle tre er, at de er meget drøje i brug! Applikationen fungerer super fint, og det er nemt at dosere. image

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Kvindelige kosttilskud