Can't wait for Crete

Kvindelige kosttilskud

IMG_2913Reklame!

Op til min operation skulle jeg stoppe med mange af mine kosttilskud, og valgte derfor bare at holde helt pause med det hele for ikke at risikere at tage noget, der kunne komme komplikationer med. Jeg har derefter skåret markant ned på mine kosttilskud, da det både er dyrt – men også unødvendigt for mig at tage så meget forskelligt. Mange af de kosttilskud, jeg tog, skulle forbedre min tilstand i forhold til min sygdom, men det har jeg ikke mærket noget til efter mange måneders brug.

Jeg har fået nogle nye kosttilskud til test – bl.a. et der lige er kommet på markedet fra et mærke, som jeg selv har benyttet siden jeg gik fra børnevitamin til voksenvitamin. Nedenfor kan I læse om de kosttilskud jeg skal til at starte op – nogle er nye for mig, andre har jeg brugt før -, og hvorfor nogle af dem er specielt gode til os kvinder.

 

IMG_2911

 

FUTURA Fiskeolie + Ingefær: Vi kender vel alle til fiskeolie efterhånden. Fiskeolie indeholder omega-3 fedtsyrer samt EPA og DHA, der bl.a. bidrager til en normal hjertefunktion. Derudover bidrager DHA til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn. Denne fiskeolie er tilsat ingefærekstrakt, som er kendt for at være godt for fordøjelsen. Og jeg er sikker på, at mange kvinder har problemer med fordøjelsen. Enten fordi mange er på diverse slankekurer, hvor kosten ikke er varieret nok eller fordi det ikke er skide sexet, at skulle tage sig af den slags “gøremål” – slet ikke hvis det er udenfor hjemmet 😉 SÅ hvis du ikke får 350 g. fisk om ugen, så vil jeg anbefale dig at overveje fiskeolie som kosttilskud.

Avivir Drikke Aloe Vera: Dette kosttilskud er udvundet af aloe vera planten, og består af 99,7% ren aloe vera, som har tonsvis af gode egenskaber. Aloe vera bidrager til at forbedre kroppens immunforsvar, til at opretholde sunde slimhinder, at mindske træthed og manglende overskud samt til at øge kroppens modstandskraft. Aloe vera er også godt for fordøjelsen, og hjælper dermed til at vedligeholde mave-/tarmfunktionen. Huden bliver også hjulpet indefra, da aloe vera øger produktionen af kollagen, hvorfor antallet af rynker mindske, og huden gøres mere elastisk efter 3 måneders brug. Så der er nogle gode anti-age egenskaber! Læs meget mere om produktet HER, det har skønne egenskaber, og jeg glæder mig til at komme i gang 🙂

HUSK fibre: Dette kosttilskud er baseret på Psyllium frøskaller ? også kendt som loppefrøskaller ? der er pulveriseret. Pulveret blandes op i vand, og drikkes straks herefter. Pulveret danner sig til en gelé masse, når det kommer i kontakt med væske. Dette giver mave og tarmene noget at arbejde med, hvilket resulterer i øget bevægelse i tarmene, hvorefter maven sættes naturligt igang. Ikke som i, at man skal akut på toilettet, men så man får et bedre flow. Maven har brug for fibre for at kunne arbejde optimalt, så hvis du ikke får dækket dit fiber behov gennem din kost, så er dette et super fint kosttilskud! Min fordøjelsesproces fungerer meget bedre, når jeg tager HUSK fibre – og så er jeg tilmed mindre oppustet.

Longo Vital Kvinde: Denne nyhed er baseret på Longo Vitals originale sammensætning af 6 urter – paprika, rosmarinblad, pebermynteblad, røllike, græskarkerner og hvidtjørn – og så er den tilsat 11 vitaminer og 3 mineraler. Det er et tilskud, der tages dagligt, hvor sammensætningen af vitaminer og mineraler er rettet specielt mod os kvinder. I pillen findes bl.a. jern, som vi alle har et øget behov for i forbindelse med menstruation eller graviditet – hvis vi ikke får nok gennem vores kost. Derudover findes der vitamin D, som os danskere generelt har brug for, da vi ikke har mange soltimer om året. D-vitamin er en af de meget vigtige vitaminer, hvorfor det er godt at få tjekket op hos lægen, om man er i mangel heraf. Dernæst kan nævnes zink, der bl.a. bidrager til en normal frugtbarhed og reproduktion og som tilmed er godt for hår, hud, negle og synet. I sammensætningen findes også selen, der bl.a. bidrager til at vedligeholde et sundt hår og sunde negle. Vitamin B12 er med til at mindske træthed og udmattelse, som normalvis kan være ekstra udpræget blandt os kvinder, når det er den tid på måneden. Til sidst kan nævnes folat, der bl.a. bidrager til vævsvæksten hos gravide, normal bloddannelse samt at mindske træthed og udmattelse. Fælles for mange af vitaminer er, at de bidrager til immunsystemets normale funktion, så derfor er det ekstra godt at huske sine vitaminer, når nu vi nærmer os koldere og vådere tider. IMG_2910Nogle af produkterne i indlægget er givet til test, men indlægget er lavet på eget initiativ og holdningerne til produkterne er mine egne. 

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Can't wait for Crete