Heat Protection Test

Danpo cook-in-the-bag kylling

IMG_2904

Reklame.

Forleden fik jeg leveret nogle lækre cook-in-the-bag kyllinger fra Danpo. Det fungerer således, at man 1) tænder ovnen på 200 grader, 2) smider kyllingen ind i posen, 3) venter 75 min. Kyllingen er nemlig renset og krydret på forhånd. Så nu har du ekstra tid til at forberede tilbehør, ordne negle eller tage en slapper på sofaen 🙂

Stegeposen gør, at alt væden forbliver i posen, hvilket resulterer i den saftigste og møreste kylling. Som min kæreste udtrykte det, da han dagen efter spiste rester på jobbet: “Møreste kyllingelår EVER!” 😉 Denne udgave med efterårskrydderier er virkelig god! Jeg har smagt to andre viarianter også, men denne her fungerer bedst for mig. Ved siden af fik vi kartoffel- og jordskokkemos samt en salat med salattern fra Taverna. Opskriften på mosen kan I finde nederst i indlægget! Jeg kan tilføje, at jeg brugte 4-5 gange så meget stegesky fra kyllingen, da det giver en virkelig god smag. Og en rigtig blød og cremet mos. Dertil lavede jeg gulerodschips, som er tynde skiver gulerod vendt i olie og krydderi, der har været en tur i ovnen.

Det eneste jeg rigtig godt kunne tænke mig, var at kyllingen var økologisk. Det havde været prikken over i’et for mit vedkommende 🙂

IMG_2903

Opskrift på kartoffel- og jordskokkemos

1 kg. kartofler
300 g. jordskokker
75 g. smør
3-5 spsk. stegesky fra kyllingen

Skræl kartofler og jordskokker. Kog det sammen i 30 min., og mos derefter. Tilsæt smør og stegesky undervejs. Smag evt. til med salt.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Heat Protection Test