Weekendens morgenrutine

Heat Protection Test

IMG_2762

Reklame. Jeg har testet en del heatprotection sprays efterhånden, og her får I mine tre favoritter. De vinder på duft, applikation, den måde de “arbejder” med varmen på og hvordan de efterlader håret 🙂

Lernberger & Stafsing Primer: Dette mærke er meget nyt for mig, men jeg er simpelthen så positivt overrasket over de produkter, jeg indtil nu har haft i hænderne derfra. Dette er en spray, der både klargøre og beskytter håret. Med det menes der, at den forbereder håret før brug af stylingredskaber, så håret ikke bliver skadet af varmen. Det samme gør sig gældende ude i solen, da den også indeholder UV-beskyttelse. Dette gøres ved hjælp af vindrue- og solsikkerkerner. Den henvender sig til alle hårtyper – specielt farvet hår – og modvirker filtret hår samt giver en rigtig fin glans. Den er nemt at påføre, og spreder sig rigtig fint. Håret er nemt at redde igennem, og det er silkeblødt bagefter! Jeg oplever, at føntørringstiden bliver formindsket, hvilket er et kæmpe plus! Primeren indeholder en blanding af proteiner, aminosyrer og ceramider, der er med til at styrke og fugte håret. Til sidst kan nævnes, at primeren også har en beroligende effekt på din hovedbund, da den indeholder allantoin. Primeren er parabenfri. Jeg er vild med designet, der er super stilet!

Moroccanoil Heat Syling Protection: Vores alle sammens Moroccanoil. Det velkendte tyrkise design med orange detaljer. Love it. Sprayen er god til alle hårtyper. Den beskytter håret mod at få skader, når man anvender føntørrer, glattejern osv. Du undgår derfor spaltede spidser, samtidig med at sprayen sørger for, at håret holder bedre på evt. farve. Beskyttelsen sker ved, at sprayen lægger sig om hvert hårstrå og danner et beskyttende lag. Den kan bruges i både vådt og tørt hår, og giver håret et let hold ved styling. Den efterlader håret lettere fyldigt, nemt at rede igennem og fantastisk blødt. Den fordeler sig rigtig godt i håret, og har en fin duft. Den fungerer rigtig godt sammen med deres Light Treatment, som er et must!

Maria Nila Cream Heat Spray: Jeg må indrømme, at jeg er blevet lidt forelsket i Maria Nila. Designet er så fint, produkterne dufter generelt super lækkert og så virker det bare. Denne her spray er ingen undtagelse. Den har en skøn duft! Den modvirker, at håret spalter ved brug af stylingredskaber samtidig med at den genopbygger håret. Håret får optimal pleje og bliver efterladt silkeblødt med en fin glans. Sprayen reducerer farvetabet, hvorfor den er rigtig god til farvet hår. Du kan også frit gå ud og nye solene efter brug, da den indeholder UV-beskyttelse. Sprayen er vegansk og fri for parabaner samt sulfater. Også med denne oplever jeg, at føntørringstiden bliver formindsket. Primeren Desværre synes jeg ikke, at den fordeler sig så godt i håret. Sprayfunktionen er ikke helt i top, så jeg er begyndt at sprayen den i håndfladerne, og så fordele den i håret på den måde. (pssst find den på tilbud HER).

DSC_0210

Produkterne er givet til test, men indlægget er lavet på eget initiativ og holdningerne er mine egne. Indlægget indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Weekendens morgenrutine