Can't wait for Crete

Weekendens morgenrutine

IMG_2781

Reklame

I weekenderne har jeg altid mere tid om morgenen end i hverdagene. Mine hverdage er fyldt med forelæsninger, seminarer, arbejde og events. I weekender bliver tiden brugt på familie, gode venner og – næsten vigtigst af alt – afslapning. Tingene bliver gjort i et roligere tempo, og dagen starter oftest noget senere 😉

De morgener hvor jeg har lidt ekstra tid, der ser min morgenrutine også anderledes ud. Nogle af produkterne bruger jeg også fast i hverdagen, mens andre bliver hevet frem, når der skal lidt ekstra luksus til. Mange af produkterne jeg bruger er fra Ole Henriksen, som du bl.a. kan få hos Ezzence – endda til en rigtig god pris med en rabatkode fra Rabble.

Første step er skrub af huden min all time favourite ansigtsbørste fra Foreo. Den kan både bruges med og uden renseprodukt på. Jeg fugter huden med vand, og bruger derefter børsten i 1-2 min. Den er effektiv men samtidig enormt skånsom. Min hud bliver derfor skrubbet godt, men uden at blive efterladt rød, irriteret eller med den der sviende fornemmelse, som man kan få fra hårdere scrubs. LookFantastic forhandler ansigtsbørsten i forskellige størrelser – HUSK rabatkoden fra Rabble, så du ikke betaler mere end nødvendigt.

Andet step er afrensning af huden med Ole Henriksens Clean Truth Cleasing Cloths. De dufter så skønt, som i virkelig skønt. De fjerner rester af makeup, overskydende fedt samt andet snavs. Egentlig har Foreo gjort forarbejdet, men da jeg ikke bruger renseprodukt sammen med Foreos ansigtsbørste i denne rutine, er de her perfekte til at fjerne de sidste rester. De efterlader huden frisk, blød og helt ren!

Tredje step er Ole Henriksens Firm Action Mask, der er en dybderensende maske. Den er lidt ala en lermaske, der har en effektiv opstrammende effekt. Man kan mærke at den virker i dybden, og du har ikke mulighed for at fremtrylle et stort smil efter at have haft den i ansigtet i 10 min. 😉

Fjerde step er massere af fugt til huden med Ole Henriksens Herbal Day Creme. Den er god til alle hudtyper, men henvender sig primært til normal eller kombineret hud. Den har en let kosistens, og føles silkeblød på huden. Den absoberes forholdvist hurtigt, og har ikke en tendens til at fedte.

Femte step er pleje af øjenområdet med Ole Henriksen Ultimate Lift Eye Creme. Den kan mærkes! Den strammer op, køler og opfrisker. Jeg er vild med, at man kan mærke – og selvfølgelig se – at produkterne har den ønskede virkning.

Fortsættes under billedet

IMG_2783

Jeg håber, at min morgenrutine har givet dig lidt inspiration til en fornyet rutine, ekstra forkælelse eller indkøb af lidt luksus, som din hud vil elske.

Til sidst skal I have et lille tip med på vejen om en lækker konkurrence! På mandag d. 19/9 kan I vinde et gavekort til Asos.dk hos www.rabble.dk på 1.000 kr. Koden vil blive lagt op mellem kl. 16-18 ligesom alle andre koder bliver lagt op på Rabble. Du skal derfor holde øje HER. Reglerne er simple. Den første der ser rabatkoden, og indtaster den på Asos.dk vinder. Så få fyldt kurven, og sid klar mellem kl. 16-18. Så bliver du måske den heldige vinder 😉

Indlægget er lavet i samarbejde med Rabble. 

IMG_2782

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Can't wait for Crete