Balmain Hair Couture

Weekend på Nimb

image

Jeg har brugt både min fredag aften og lørdag eftermiddag på Nimb Terrasse.

I går var jeg inviteret til vip-arrangement i forbindelse med fredagsrock, hvor vi startede med den skønneste 3-retters menu med tilhørende vinmenu. Til forret fik vi oksetartar, til hovedret fik vi bagt laks og til dessert var der pocheret fersken med is – kort sagt. Det hele spillede bare, og alt sammen var meget velsmagende. Laksen med tilhørende havesyresovs var to-die-for! Derefter var vi oppe i Balanchine loungen med Tivolis bedste udsigt til scenen. Vi nødt godt af den frie bar, mens Christopher rockede på scenen.

(Fortsættes under billedet)

imageimage image image image

image

I dag gik turen igen ind til Nimb Terrasse, da jeg var inviteret til deres overdådige kagebord. Hvis I ikke har prøvet det, så gør det. Og hvis I har prøvet det, så prøv det igen. For 295 kr. får man de mest velsmagende kager, the eller kaffe ad libitum samt cava. Jeg fik kæmpet mig igennem fire tallerkener, og jeg ville ønske, at jeg kunne have spist mere. Det smagte så godt! Stedet er virkelig hyggeligt med lyse møbler, smukke blomster og fint Royal Copenhagen service.

image image image image image image image image image image

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Balmain Hair Couture