Opskrift: Chia grød m. chokolade/banan

Glutenfri marinade fra Kikkoman

image

Reklame!

Jeg har lavet de – i følge mig selv – lækreste grillspyd. Kyllingebrystet blev skåret i stykker, og smidt i en pose natten over med glutenfri soja fra Kikkoman. Det giver en god smag til den ellers “smagsløse” kylling, og er ekstra godt i kombination med den rågede smag fra grillen 🙂

Den glutenfri soja kan bruges til hvilken som helst opskrift i stedet for Kikkomans traditionelle soja. Der bliver ikke gået på kompromis med smagen, så du får den velkendte smag af soja, selvom du vælger det glutenfri alternativ.

Jeg kan anbefale dig at lave kyllingespyd på grillen – eller i ovnen – sammen med dine ynglingsgrøntsager. Er du virkelig glad for soja, kan du også give grøntsagerne en omgang 😉imageProdukterne er givet til test. Indlægget er lavet på eget initiativ med egne holdninger.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Opskrift: Chia grød m. chokolade/banan