Opskrift: Chia grød m. chokolade/banan

Balmain Hair Couture

image

Det var love at first sight, da jeg faldt over Balmain Hair Couture. Stilrent og enkelt. Priserne bærer præg af, at der er tale om en etableret high-end designer. Men ikke desto mindre skal man jo forkæle sig selv en gang i mellem. Produkterne er gennemført – fra indpakning til design til resultat. 

image

Jeg måtte beherske mig, da jeg skulle lægge min ordre. Jeg havde lyst til at smide hver og et af produkterne i kurven. Da postmanden 6 dage senere bankede på, var jeg ellevild. Jeg havde nemlig fået en besked om, hvornår pakken ville være fremme. Årh, hvor er jeg tilfreds med mine køb, det er alle pengene værd. Desværre er produkterne ikke økologiske eller naturlige som sådan, som jeg jo bedst kan lide mine produkter, men nogle gange må man (jeg) jo gå på kompromis 😉

Glattejernet kan varme op til 220 grader, men man indstiller selv temperaturen. Pladerne er i titanium, der gør, at håret får et silkeblødt, skinnende og sundt look. Det slukker automatisk efter 30 min., hvilket jeg også er vant til fra mit GHD. Det fungerer både godt til at glatte håret – of course – men også til at krølle det.

image

Silk Perfume” er lidt ala en leave-in conditioner. Den skal ikke skylles ud, og sørger for at håret er meget medgørligt, når børsten trækkes igennem. Derudover reparerer den skadet, tørt og svagt hår, og giver et langtidsholdbart skinnende look. Den beskytter mod udefra kommende varme – f.eks. fra føntørrer og glattejern. På ingredienslisten findes silkeprotein og argan olie. Den dufter fantastisk!

Børsten er to-die-for. Den fungerer rigtig godt i mit hår, og designet er lækkert som resten af serien. Den lille beautybag måtte jeg bare eje. Den kan jo fungere både som toilettaske eller clutch. Til glattejernet fulgte også en taske, som det kan opbevares i samt to stylingprodukter til extensions – det forhandler Balmain nemlig også!

Find produkterne på www.store.balmainhair.com 🙂

image

image image image

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Opskrift: Chia grød m. chokolade/banan