Juicekur dag 1

Juicekur dag 2

image

Jeg vågnede med let hovedpine, men det var en befrielse sammenlignet med i går. Jeg hentede mine juices, og jeg er sgu stadig lidt skuffet. Glemte helt at spørge efter MK olien, men blev helt paf over, at mine juices bare var stilt klar, og gutten ikke en gang gad komme hen til disken, men stod med ryggen halvt til og råbte til mig. Nå, nok om det! Jeg var lykkelig, for jeg nåede lige at cykle hjem inden regnvejret.

Jeg drak den første juice kl. 10.30, jeg prøver at strække den. Jeg er nemlig altid mest sulten om aftenen. Den var lækker, sød og frisk. Desværre var der virkelig mange klumper i, hvilket var lidt uappetitligt. Den indeholdte citron, avocado, selleri, grønkål og æble.

Kl. 14.15 var det tid til anden juice, der var frisk og rigtig god. Er ikke nær så sulten i dag som i går, og har faktisk noget mere energi til trods for, at jeg ikke rigtig har fået sovet. Den indeholdte broccoli, ingefær, fennikel, ananas og æble.

Kl. 18.00-19.30 (den var svær at få ned, som I kan fornemme) fik jeg igen, ligesom i går, nærmere en kold suppe end en lækker juice. Det er altså ikke mig! Og den smagte voldsomt meget af selleri. Jeg hader selleri. Den indeholdte ingefær, selleri, citron og gulerod.

Kl. 21.45 åbnede jeg dagens sidste juice. Dén blev min redning! Meget sød, let frisk og sådan en lækker cremet konsistens. Det var lige hvad jeg havde brug for. Den indeholdte rødbede, ananas, banan, spinat og æble. Hovedpinen fortsatte som en let trykken, hvilket var helt overskueligt. Jeg sov dejligt, og fik hele 7 timers søvn. Det var tiltrængt efter i går! Jeg er dog stadig ved at dø af sult.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Juicekur dag 1