Juicekur dag 2

Juicekur dag 3

imageArhh, jeg fik 7 timers søvn i nat. Jeg sov – næsten – som en baby. Jeg havde en meget bedre dag i går end i forgårs. Og min morgen i dag var langt bedre end de to foregående. Giver det mening? Det går i hvert fald fremad 🙂 Jeg cyklede – i regnvejr – mod Joes lige omkring kl. 8, da jeg havde en “travl” formiddag foran mig. Da jeg kom 15 min. senere var min juice ikke klar. Det er altså lidt op ad bakke, når man har travlt. Heldigvis var de jo klar 10 min. senere, og jeg var klar til at komme videre.

Første juice blev indtaget kl. 11, liiidt for sent, men havde sørget for at få en masse vand fra morgenstunden. Juicen var lækker cremet i konsistensen, meget frisk og samtidig dejlig sød. En af favoritterne, helt klart! Den indeholdte avocado, citron, spinat, broccoli og æble.
Kl. 15.45 blev anden juice indtaget (lige pludselig gik tiden sgu). Den er ikke lige mig. Den smager kun af agurk og ingefær. Jeg har tænkt rigtig meget på mad i dag, jeg er godt nok sulten. Det er blevet bedre, men jeg er sgu for glad for mad til kun at leve af juice. Men det er klart et forløb jeg vil huske tilbage på, når jeg starter på sundere mad i mindre mængder igen. Juicen indeholdte ananas, citron, ingefær og agurk.
Kl. 18.30 blev den tredje juice indtaget, og den var ikke en favorit – men heller ikke helt skidt. Den smagte mest af alt af æble, men den var lidt tam. Og med en bismag af kedelige grøntsager. Den indeholdte agurk, grønkål, broccoli og æble.
Kl. 21.15 var det meningen at sidste “juice” skulle drikkes, men – og undskyld mit sprog – py for helvede. Det var mest af alt en smoothie og ikke en juice. Den var lavet med avocado, banan, mandelmælk og planteprotein. Først tænkte jeg “mmh, lidt lækkert fastere føde”, men aldrig – og jeg mener aldrig – har jeg smagt noget så modbydeligt. Fik virkelig opkast fornemmelser. Så min sidste juice på kuren måtte jeg undvære. Heldigvis er det snart sengetid 😉

Dagen i dag har været god. Jeg har ikke rigtig haft noget hovedpine, til trods for at jeg også har været til fysiterapeut. Min krop er vist ved at vende sig til det, med undtagelse af min mave, appetit og mit hoved. I morgen får I en samlet opdatering på forløbet, og jeg stiller mig på vægten. Noget må der sgu være tabt, men det er jo mest væske.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Juicekur dag 2