Joe and the Juice-kuren

Organic Hairspa: review

imageJeg har tidligere skrevet et indlæg om mine førstehåndsindtryk med Organic Hairspa. Nu er deres Therapy Moisture Shampoo, Therapy Moisture Conditioner og Nourishing Hairmask testet godt igennem – både herhjemme og nede i varmen! Produktprofilen kan I læse meget mere om HER, og så får I min mening nedenfor 🙂 

Jeg har lidt svært ved selve emballagen. Den er så fin, og jeg elsker at have det stående på badeværelset! Men den er lavet i hård plastik (shampoo og balsam), så man skal trykke lidt ekstra til – hvilket ikke er pisse nemt med våde hænder, haha. Men det er jo det mindste 😉 Shampooen er rigtig god til mit hår, den “trænger” nemt ind og dufter skønt. Balsamen dufter lige så skønt, og gør håret dejligt blødt. Desværre er balsamen ikke nok til mit hår. Det filtrer stadig en smule trods balsam, så der skal også en omgang hårkur til, hvis børsten skal glide nemt igennem. Men det gør mig ingenting. Hårkuren dufter endnu skønnere, og har en lækker konsistens. Den gør håret SILKEBLØDT uden at tynge det. Den er meget drøj i brug, så den holder forhåbentlig længe. Jeg er kæmpe fan! 🙂

Det er rart at man kan få økologiske produkter uden fyfy, som stadig virker. For det gør de!

image

Produkterne er givet til test, men indlægget er skrevet på eget initiativ ? og med egne ord samt holdninger.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Joe and the Juice-kuren