Organic Hairspa: review

Juicekur dag 1

image

Jeg har før været på juicekur, men det har været i mine sundere perioder. De sidste maaange måneder har jeg prøvet at leve sundt, men har ikke holdt det. Jeg har spist stortset hvad der passede mig. Og jeg har ikke fået holdt min træning. Pres ift. studie, job, sygdom og andre ting har været en stor faktor, jeg har ikke haft overskuddet. Derfor har min krop også reagerer HELT anderledes end på mine tidligere juicekurer. Jeg troede virkelig ikke, at jeg skulle overleve dagen i går, haha! 😉 Følg med på snap: juliedeschanel.

I kan læse mere om juicekuren og min oplevelse HER. Nedenfor får I en “logbog” over min dag i går, og det får I selvfølgelig også de kommende dage 🙂

Kl. 9.30 drak jeg den første juice. Den var god! Sød, frisk og behageligt syrlig. En juice lige efter min smag. Den indeholdte jordbær, grapefrugt, citron og æble – en lækker blanding. Jeg er meget tilfreds og ser frem til de næste par dage med juice.
Kl. 13.30 drak jeg endnu en juice. Sulten begyndte at melde sig, puha. Juicen var god, dejlig frisk! Men jeg fik så meget mavesyre, sådan så jeg virkelig havde lyst til at tage noget brød og lidt mælk. Jeg overlevede dog uden. Den indeholdte spinat, grønkål, ananas og æble.
Kl. 17.15 begyndte hovedpinen at lure. Ikke noget særligt, men den der irriterende trykken. Forresten skal det nævnes, at jeg har fri i disse dage, hvilket jeg er meget glad for!
Kl. 17.30 tog jeg den næste juice i håb om at kunne tage hovedpinen (as if). Den var også rigtig god. Den smagte meget af rødbede, men det er jeg rigtig glad for, så det gjorde mig ikke noget. Den var lidt stærk, da der var ingefær i, og lidt “tung” – ved ikke hvordan jeg ellers skal beskrive det, haha! Den indeholdte gulerod, citron, ingefær og rødbede.
Omkring kl. 19.00 begyndte hovedpinen at brage. Som i “mit hoved falder af”, og det fortsatte meget længere end jeg havde forestillet mig.
Kl. 20.45 drak jeg den sidste juice, eller lidt over halvdelen. Den faldt slet ikke i min smag. Den smagte  mest af en tynd og kold suppe, som havde været lækker, hvis den havde været god varm. Med nudler i. Og hvidløgsflute til. I hvert fald ikke som kold juice. Den indeholdte agurk, bladselleri, spinat, ingefær og gulerod.
Kl. 21.00 er jeg ved at dø af sult, og jeg er faktisk decideret dårlig. Jeg har kvalme og mit hoved gør forfærdelig ondt – det bliver kun værre. Min hovedpine fortsætter til kl. 3-4 om natten, hvor jeg til sidst drikker 2 glas vand med salt i og spiser 1 tsk. med sukker. Nok ikke en del af kuren, men troede vitterligt at jeg ikke overlevede – og det hjalp sgu 🙂

Måske har jeg ikke drukket nok i løbet af dagen. Jeg tisser dog hele tiden, så det føles jo sådan. Men fik faktisk kun 6 glas vand og 1 kop urtete, så det skal der helt klart laves om på! Jeg ved faktisk ikke HVOR meget man skal drikke ved siden af, har ikke fået det oplyst, og har ikke lige fået spurgt heller. Fik desværre ikke opklaret MK olie mysteriet, da jeg efter 3 timers søvn simpelthen glemte alt om det, da jeg hentede mine juices i morgen.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Organic Hairspa: review