Den lækreste lejlighed

Joe and the Juice-kuren

image

Jeg hentede min tre-dags juicekur hos Joe and the Juice på Lyngbyhovedgade i morges. Jeg har glædet mig meget til at skulle i gang! Jeg må indrømme, at jeg er lidt ked af, at det ikke er en sandwichkur, men det kan være, at det kommer i fremtiden (i en slankende udgave). Kuren består af fire juices om dagen, og det er det. Ellers er kun vand og urtethe tilladt de næste tre dage 😉

Jeg stod op lidt i 8, og cyklede mod Lyngby. Man henter den daglige omgang juice hver morgen i flasker, der holder juicen kold på farten – og sørger for, at der ikke er juice i hele tasken. Jeg havde sagt, at jeg ville hente juicene fra morgenstuden, og fik af vide, at de ville være klar fra kl. 8. Da jeg kom lidt i 9, var de ikke lavet endnu. Rimelig irriterende start. Heldigvis var de dog klar kort tid efter. Jeg fik ikke rigtig noget vejledning af personalet – som jeg ellers havde forventet, da jeg har læst andre bloggeres erfaring med juicekuren – andet end at der var sat markater på, der fortalte hvilken rækkefølge juicene skulle drikkes i. Da jeg blev præsenteret for juicekuren hos Magasin (læs mere HER) fik jeg af vide, at der medfulgte en lille MK olie. Det skulle gøre, at man fik mere ud af vitaminerne i juicen (læs mere om MK olie HER). Det lå ikke i posen, da jeg kom hjem – så om det er glemt eller afskaffet må jeg forhøre mig om i morgen tidlig.

image

Kl. 9.30 drak jeg min første juice, – flasken kunne have været rengjort meget bedre efter sidst den var blevet brugt, pu for pokker – og den smagte skønt! Joe and the Juice kan bare noget med smagssammensætning. Jordbær, grapefrugt, lemon og æble var der i den første – en skide god juice at starte ud med! De andre juicer har jeg til gode, men dem kan I selvfølgelig høre om, når jeg er færdig om tre dage 🙂

Læs hvordan det gik med kuren HER.

image

Juicekuren er modtaget i en goodiebag, men indlægget er skrevet på eget initiativ. Ord og holdninger til produktet er mine egne. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Den lækreste lejlighed