Lace outfit

Aftersun anbefalinger

image

Jeg har forskellige aftersuns med på ferie, som jeg har fået til events eller fået tilsendt til test. Jeg har tre HELT KLARE favoritter til kroppen og en til ansigtet. Sådan noget som creme – herunder solcreme og aftersun – er jo meget individuelt fra person til person. De her tre til kroppen er vidt forskellige, men fungerer alle sammen rigtig godt til min hud.

Ilse Jacobsen Sun Sea Weed Aftersun: Denne aftersun er turens favorit, forstået på den måde, at jeg ikke er den eneste, der har brugt af den. Min mor, der har en lidt anden hud end mig grundet hendes alder, synes, at den er været helt fantastisk. Jeg har tidligere skrevet om Ilses nye kollektion af solprodukter i forbindelse med, at hun afholdte er event, så jeg vil ikke gå i dybden med indhold osv. Alt det kan i nemlig læse lige HER. Aftersunen dufter skønt, og jeg er vild med, at den er i en krukke, så man kan få det hele med. Konsistensen er som en almindelig creme, hvis man kan sige det sådan. Altså, tyk og lækker. Den absorberes hurtigt, og fedter overhovedet ikke. Den efterlader huden blød, som i virkelig blød! Prisen er 175 kr. for 200 ml.

Yves Rocher Aftersun: Det her er, hvad jeg kalder en rigtig aftersun. Sådan en traditionel en. Luftig og “glat”, ved ikke hvordan jeg kan beskrive det bedre, haha. Den trænger hurtigt ind i huden, fedter ikke, og efterlader synes dejlig blød. Den dufter ikke af noget særligt, lidt friskt, egentlig er den meget neutral, hvilket slet ikke må lyde som en dårlig ting! Nogle gange er det rart, at man ikke dufter som en hel botanisk have. Den er faktisk på tilbud lige i øjeblikket til kun 55 kr. lige HER for 150 ml. 🙂 Psst der er fri fragt!

Vichy Idéal Soleil Aftersun Olie: Jeg har aldrig brugt en aftersun i olie form. Jeg var ret skeptisk, da jeg ikke gider, at min hud er fedtet. Men det fungerer altså! Det er en nyhed fra Vichy, der lige er kommet i år, og det smarte er, at den også kan bruges i badet. Så man bader, smører sig ind og skyller sig. Og så har den altså gjort det, som den skulle! Jeg brugte den oftest på tør hud, og vil helt sikkert fortsætte med at bruge den som “almindelig” olie, når jeg er retur fra ferie igen. Duften. Amen altså. Don’t get me started, den dufter så skønt! Jeg er fan! Prisen er 179 kr. for 200 ml.

pHformula V.I.T.A C-vitamin ansigtscreme: Denne creme har jeg brugt som aftersun i ansigtet. Den er faktisk ikke som sådan beregnet til det, men da C-vitamin er essentiel for at forebygge – og vende – tegn på ældning af huden og pigment ændringer, synes jeg, at det har været nærliggende at anvende den. Solen gør jo netop at huden ælder hurtigere og pigmenten forandrer sig. Man kan sikkert sagtens bruge en almindelig aftersun i ansigtet, men hvis man vil gøre noget ekstra for sin hud, så må denne være et godt bud! Denne creme er med højt koncentreret C-vitamin, som har en 24 timers fugtgivende egenskab. Derudover giver den også øjeblikkelig intensiv fugt, hvilket er nødvendigt efter en dag i solen. Prisen er 599 kr.

Indlægget er skrevet på eget initiativ. Holdninger og meninger om produkterne er mine egne. 

1 kommentar

  • […] Jeg har inddelt indlægget i kropssolcremer, ansigtssolcremer og sololier, for at gøre det mere overskueligt. Hvis du er I tvivl om hvilken aftersun, du skal have med dig på ferie, så har jeg også testet en røvfuld af dem. Du kan finde mine fire favoritter – tre til kroppen og én til ansigtet – lige HER. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Lace outfit