Ferie favoritter

Lace outfit

image

Kjole / Etc. Etc. – Pandebånd / Etc. Etc. – Sandaler / H2O – Solbriller / Jimmy Choo

Mit første outfit indlæg her på bloggen. Altså, sådan et hvor jeg har tøjet på, og det ikke bare ligger på en seng eller lignende. Efter at have taget meget på i vægt grundet medicin og det faktum, at jeg ikke lever så sundt, som jeg har gjort tidligere, gør at jeg bare ikke føler mig tilpas i min egen krop. Og jeg føler mig bestemt ikke tilpas i noget tøj. Overhovedet. Derfor har der ikke tidligere været outfit indlæg at finde på bloggen, men det bliver der nok stille og roligt lavet om på nu. I må dog være overbærende med, at jeg lige skal vænne mig til det – lige så vel som mine omgivelser skal vænne sig til at agere fotografer 🙂

På billederne nedenfor kan I se et simpelt sommer outfit, der er perfekt til varme dage – hvad end de bruges i en storby, på en strand eller derhjemme. Kjolen er behagelig – den føles let på kroppen, strammer ikke, og så kan man snildt smide bh’en uden at det kan ses. Etc. Etc. laver de fineste styles! Jeg er vild med deres blonder, som bl.a. også fås i en mørke grå.

image

image

image

image

 

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Ferie favoritter