Den smukkeste ø

Ferie favoritter

image Der er både kommet nye og gamle favoritter med i kufferten til Mauritius. Dem kan I læse om nedenfor. Den kvikke læser vil hurtigt opdage, at der ikke er nogle ansigtsprodukter. Det er fordi jeg har fået en hel rejseserie med fra Abloom, så de får et indlæg for sig selv en af de kommende dage 🙂

Shavesafe: Denne barberskum har jeg skrevet om et par gange før. Det er og bliver en af mine favoritter. Det er en barberskum, der sørger for, at man undgår røde knopper og kløende udslæt. Skummen fjerner bakterier fra huden og fra skrabberhovedet, hvilket giver optimal hygiejne, som medvirker til forebyggelsen af knopper og udslæt. Den indeholder ingen parabener, farvestoffer eller parfume. Musthave til badeferien (og derhjemme)!

Foreo Luna Mini 2: Denne her lyserøde og vibrerende bandit har jeg brugt hver dag, siden den landede i min postkasse. Den gør underværker for huden, I tell you! LUNA™ mini 2 er en rensebørste til ansigtet lavet i silikone. Den har foreskellige intensiteter, så du kan få lige den renseoplevelse du vil – og så har den forskellige størrelser børster. Den fjerner urenheder samtidig med at den er meget blid mod huden – og perfekt kombi! Den skal bruges et minut morgen og aften, og jeg anbefaler, at man bruger den med sin foretrukne renseskum eller lignende. Børsten er 35 gange mere hygiejnisk end børster med nylonhår, hvorfor den virkelig er at foretrække fremfor en nylon børste. Luna mini 2 er 100% vandtæt, én opladning svarer til 300 rensninger OG den fylder ingenting. Den er god til alle hudtyper, og holder virkelig hvad den lover 🙂

Organic Hairspa Nourishing Hairmask: Denne økologiske hårkur er ret ny for mig, men det var kærlighed ved første brug. Den efterlader mit hår silkeblødt og dufter fantastisk! Selvom mit hår har været helt filtret, så gør den jobbet til perfektion. Hårkuren indeholder farvebeskyttelse, hvorfor den er rigtig god at have med på ferien, hvis du har farvet hår. Den kan bruges af alle hårtyper, og indeholder bl.a. Argan olie og Shea butter, der er med til at styrke håret og genfinde fugtbalancen. Læs mere om Organic Hairspa og deres andre produkter lige HER.

Xellence Skincare Foot Stone: Denne pimpsten er velegnet til at fjerne hård hud med, og bl.a. til at få lækre sommerfusser – derfor er den med mig på ferie. Den eksfolierer tør og hård hud, og kan faktisk bruges både på fødder, hænder og albuer. Den er meget nænsom at bruge, selvom den kan se lidt voldsom ud. Stenen mister aldrig sin form eller effektivitet, så det er altså en livstidsinvestering! Læs mere om Xellence Skincare HER.

image

Yves Rocher Peeling: Skøn peeling med en duft af hindbær og pebermynte, som virker opkvikkende. Det “sjove” ved denne peeling er, at man får en 100% naturlig peelingeffekt fra frugtkerner fra abrikos og kiwi – ikke nogle kemisk fremstillet korn eller lignende. Den er derfor meget mild, og er rigtig god på en solferie, da huden kan være øm efter solbadning. Den indeholder mere end 96 % ingredienser af naturlig oprindelse, og er bare lækker. Se Yves Rochers mange lækre produkter – og gode tilbud – lige HER (psst der er fri fragt lige nu!)

Clean Warm Cotton Breeze: Denne parfume er min sommerduft for sure. Det er en let og sommerlig udgave af Cleans signaturduft Warm Cotton. Den er meget forfriskende, og minder mig om sommer. Den har noter af Bergamot, Appelsin, Liljekonval, Hyacint, Pear Blossom, Rav og Musk. Den skal opleves!

Bioderme Sensibio Deodorant: Denne antiperspirant deodorant sørger for, at man dufter frisk dagen lang – trods klorvand, saltvand og 30 graders bagende varme. Den er rigtig god til sensitiv hud, beroliger irritation og tillader huden at ånde. Den er både alkoholfri, parabenefri, allergivenlig og efterlader ingen mærker på tøjet.

Oblepikha Siberica Bath Foam: Den skønneste duft af havtorn, og se lige den emballage i sommerfarver. Jeg er solgt. Den virker blødgørende, og giver huden næring. Den indeholder bl.a. macadamian olie, argan olie og vitamin A og E.  Tilgengæld indeholder den ikke parabener, mineralske olier eller lignende fyfy. Nature Siberica har den skønneste butik i København, hvor de også udfører ansigtsbehandlinger. Her kan dette skønne produkt selvfølgelig også købes 🙂

image

Nogle af produkterne er givet til test. Indlægget er lavet på eget initiativ med egne holdninger og meninger.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Den smukkeste ø