Fiskeolie der varmer mit hjerte

Får du fibre nok?

image

Fødevarestyrelsen anbefaler, at vi spiser 25-30 g. fibre dagligt. Undersøgelser viser, at vi danskere ikke får det dagligt anbefalet antal fibre – vi får i gennemsnit kun 22 g. om dagen. Får du nok fibre gennem din kost? Eller er det måske værd at overveje alternativer, der kan sørge for, at du får dækket dit behov? 🙂

image

Jeg bruger selv HUSKfibre dagligt, og det har jeg gjort længe (når jeg husker det). HUSKfibre er baseret på Psyllium frøskaller – der også er kendt som loppefrøskaller – der er pulveriseret. Pulveret blandes op i vand, og drikkes straks herefter. Pulveret danner sig til en gelé masse, når det kommer i kontakt med væske, og dette giver mave samt tarmene noget at arbejde med. Dette øger også tarmenes bevægelse, hvilket sætter naturligt gang i maven. Grundet min endometriose er jeg meget udfordret på den front, men når jeg tager HUSKfibre jeg et meget bedre “flow”. Jeg kan tydeligt mærke en forskel, og kan kun anbefale det til folk, – der ligesom mig selv – har problemer med at komme på toilettet dagligt.

HUSKfibre fås i to smagsvarianter – en med solbær og en med lemon. Det smager helt fint, men skal egentlig bare hurtigt ned, så det ikke når at danne sig til gelé i glasset. 6. g blandes op med 1,5 dl. vand 1-2 gange dagligt. Det er vigtigt at få nok væske i forbindelse med indtagelsen, da man ellers kan opleve forstoppelse, så drik et eller to ekstra glad vand efterfølgende. Vejledende udsalgspris er 129,95 kr. for 250 g., hvilket må siges at være en fin pris, da der som sagt kun skal bruges 6 g. pr. servering 🙂

image

Udover HUSKfribre fås også FiberHUSK, der anvendes til madlavning. Det er glutenfrit, og indeholder 85% kostfibre. Jeg har både brugt det til bagning, sammen med yoghurt m.v. Det kan faktisk bruges i alt madlavning, og er en god måde at få sine fibre på. Vejledende udsalgspris er 72,95 kr. for 300 g. Bemærk at produktet er meget drøjt i brug!

Gør din mave og tarmfunktion gladere – husk dine fibre! 🙂

Et andet godt kosttilskud for din krop er fiskeolie. Det kan du læse mere om HER

image

 

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Fiskeolie der varmer mit hjerte