Fiskeolie der varmer mit hjerte

Økologisk forkælelse med MÁDARA

image

Spar 20% i dag på alle produkter fra MÁDARA på www.magasin.dk og i deres fysiske butikker

Et par gange om ugen forkæler jeg min hud lidt ekstra ved at bruge en maske. Masker gør lige dét ekstra for din hud, men kun hvis de ikke anvendes for oftest – det er i hvert fald min erfaring. I øjeblikket anvender jeg 3 skønne produkter fra det økologiske brand MÁDARA; en renseskum, en peelingmaske og en ansigtsolie 🙂

MÁDARAs produkter indeholder naturlige økologiske ekstrakter fra planter. Udtræk  af ekstrakter fra disse planter kombineret med andre naturlige stoffer er med til at skabe utrolig effektive produkter – helt naturligt. MÁDARA er certificeret i henhold til den internationale ECOCERT standard. ECOCERT forbyder brugen af syntetiske parfumer, syntetiske konserveringsmidler som parabener, mineralolie, propylenglycol og andre syntetiske ingredienser, hvorfor disse ting IKKE er at finde i MÁDARAs produkter.

Jeg er jo glad for alle produkter, der fokuserer på naturlige og økologiske ingredienser. Dette er også en af grundende til at MÁDARA er gået rent ind hos mig. Da jeg tester en anden morgen- og aftenrutine for tiden, har jeg valgt at bruge MÁDARAs produkterne, når min hud et par gange om ugen har brug for ekstra pleje og luksus. Nedenfor kan I læse om de 3 produkter jeg selv anvender – samt finde direkte links til www.magasin.dk, hvor I i dag sparer 20% på alle MÁDARAs produkter. Dette gælder også i Magasins fysiske butikker 🙂

Purifying Foam: Jeg er vild med renseskum for tiden. Denne er fyldig og blød – ligesom en skum skal være. Den består af ekstrakt af nordiske rølliker, der renser huden dybt og nænsomt samt afbalancerer områder, der har tendens til at fedte. Den beroliger tørre områder, og efterlader huden blød og frisk. Derudover fjerner den rester af make-up, og kan sagtens bruges omkring øjnene også. Jeg massere den rundt i ansigtet – der er let fugtet med vand – og skyller den af med varmt vand. Køb den hos Magasin i dag til 127 kr. HER (Før pris: 159 kr.)

AHA Peel Mask: Denne maske er en aktiv AHA peelingmaske, der består af aktive syrer. Frugtsyrer og C-vitamin fra kvædefrugt blandet med fugtgivende mælkesyre og lindrende hyldeblomst giver en effektiv eksfoliering, der resulterer i en lys, strålende og glat hud. Den fjerner døde hudceller, eksfolierer huden, lysner huden, hjælper med at opstramme porer, og forbedrer optagelsen og effekten af andre kosmetiske produkter. Den er rigtig god til en trist og træt hud, der er præget af alderstegn, linjer, rynker, pigmentpletter, manglende glød, tilstoppede porer og/eller akne. Den egner sig IKKE til en sart og hypersensitiv hud. Køb den hos Magasin i dag til 159 kr. HER (Før pris: 199 kr.)

Organic Facial Oil: Ren luksus på flaske. Denne ansigtsolie består af 8 unikke nærende tørolier. Omega 3-6 samt solbær- og tranebærfrø sørger for reducering af hudirritationer. Havtornbær sørger for dyb næring og regenering af huden. Broccoli-, avokado-, havre-, hyben- og aften primulaolier sørger for at bekæmpe udtørring af huden. Olien optages meget hurtigt af huden, hvilket er et stort plus hos mig. Jeg varmer et par dråber olie godt op i håndfladerne, og fordeler det derefter blidt rundt i ansigtet. Køb den hos Magasin i dag til 319 kr. HER (Før pris: 399 kr.)

Du vil opleve en smuk, mere ensartede og strammere hud – på den gode måde – efter sådan en omgang forkælelse 🙂

20160514_125354000_iOS

Produkterne er givet til test, men indlægget er lavet på eget initiativ, og holdninger til produkterne er mine egne. 

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Fiskeolie der varmer mit hjerte