Nyt spisebord og stole - endelig!

Fiskeolie der varmer mit hjerte

 image

Reklame!

Futura og Pikasol er Danmarks største fiskeoliebrand. Tilbage i marts måned donerede de i fællesskab 450.000 kr. til Hjerteforeningens arbejde som en del af det store Hjertegalla-show. Jeg bliver altid en smule rørt, når jeg hører, at folk og virksomheder støtter Hjerteforeningen, da det er en organisation, der er mit hjerte meget nært. Min lillebror blev født med en hjertefejl, og har i en alder af 9 år fået 3 åbne hjerteoperationer samt en masse “mindre” operationer. Derfor bliver jeg ekstra glad, når folk og virksomheder vælger lige præcis dén organisation. Men hvorfor donerede de pengene til Hjerteforeningen? Jo, det er fordi, at det er afgørende for dem at sætte fokus på hjertet. Fiskeolie indeholder nemlig EPA og DHA, der er godt for vores hjerter 🙂

EPA og DHA bidrager nemlig til en normal hjertefunktion. Derudover bidrager DHA til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn. Så husk din fiskeolie, hvis du ikke får nok fisk i hverdagen. Den er nemlig vigtig.

Er du i tvivl om du får nok fisk? Fødevarestyrelsens undersøgelse af vores kostvaner viser, at de færreste af os er gode til at spise den mængde fisk, vi skal have. Faktisk er det op imod halvdelen af os, der spiser under det halve af den anbefalede mænge. Mange af os tror faktisk – meget fejlagtigt – at vi får nok fisk. Fødevarestyrelsen anbefaler, at vi som voksne spiser 350 gram fisk om ugen. Heraf skal cirka 200 gram være fed fisk som fx laks, ørred, makrel og sild. Får du 350 gram om ugen? Jeg gør i hvert fald ikke, og det er derfor, at jeg tager fiskeolie.

Futura og Pikasols fiskeoliepiller fås i fire forskellige udgaver:

FUTURA Fiskeolie 1000 – der er helt almindelig fiskeolie.
FUTURA Fiskeolie + Ingefær – der kan være ekstra godt for fordøjelsen, da ingefær bidrager til en normal fordøjelse.
Pikasol® Kolesterol Balance – der indeholder ALA, der er godt for dit kolesterolniveau, da det hjælper til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau.
Pikasol® Antiopstød – der optages længere nede i “fordøjelseskæden”, og derfor ikke giver opstød.

image

Produkterne er givet til test, men indlægget er skrevet på eget initiativ – og med mine egne holdninger 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Nyt spisebord og stole - endelig!