Björn Axén event

Nyt spisebord og stole – endelig!

image

Da jeg fik min lejlighed for snart 2 år siden, var alle møbler nogle jeg selv havde i forvejen eller genbrugs møbler, som jeg fik fra andre. Jeg gik stadig i gymnasiet, og der er SUen ikke noget at prale af. Der var derfor ikke råd til at investere i nye lækre møbler, så det er noget,  jeg har købt efterhånden som pengene har været til det. Efterhånden er det ganske lidt der mangler, og nu har jeg ENDELIG fået nyt spisebord!

Jeg er hoppet med på moden, og har fået et skønt plankebord! Det skyldes dels, at jeg selvfølgelig synes, at det er virkelig lækkert – men også fordi, man selv bestemmer mål. Jeg har ikke plads til/brug for er stort spisebord, og det har været svært at finde et med de rigtige mål. DET HAR JEG NU! Det er meningen, at bukkene skal skiftes ud med nogle fra HAY, men lige nu fungerer dem her fra IKEA som et rigtig fint alternativ. Når nu jeg både er studerende og alene om huslejen, tager jeg en ting af gangen, haha! Jeg skulle jo også gerne kunne få mad på bordet.

Egentlig har jeg jo næsten lige købt nogle HAY Copenhauge stole tilbage i efteråret. De faldt bare aldrig til herhjemme. Så nu er de skiftet ud med Kartells Masters i sort. Og jeg er VILD med dem. Det hele spiller bare nu 🙂

image image

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Björn Axén event