Opskrift: Chicken dippers

Björn Axén event

image

Forleden dag var jeg til event med Björn Axén i smukke omgivelser hos LARMgalleri på Bredgade. Björn Axén er et svensk hårpleje brand, der har stor international succes. Branden er stiftet tilbage i 1963, og ambitionen er at produkterne skal være så skånsomme som muligt for mennesker og miljø – uden at der bliver gået på kompromis med kvalitet og effektivitet. Nogle af produkterne er økologiske, og fælles for ALLE produkterne er, at de er godkendt af det svensk Apoteket AB – som har et meget striks regelsæt.

image

Det var et skønt event hvor vi blev meget klogere på brandet Björn Axén og deres produkter. Derudover var der mulighed for at få sat hår af bl.a. Johan Hellström, og prøve alle produkterne. Jeg har selv testet Björn Axéns “Organic Sensitive Scalp Shampoo“, “Organic Sensitive Scalp Conditioner” og “Repair Deep Conditioner” de sidste 6 uger (læs HER), og er meget begejstret! Produkterne er VILDT drøje i brug. Jeg har som sagt brugt dem i 6 uger, og er kun halvvejs i bund på flaskerne, der indeholder 250 ml. Hårkuren holder for evigt. Til trods for at den er blevet brugt 2-3 gange om ugen, er der taget så lidt af den, så den ser helt ubrugt ud. Udover at produkterne er meget drøje, så er mit hår silkeblødt! Det ser og føles også meget sundere end førhen. Så jeg er kæmpe fan af Björn Axén, og er glad for, at jeg nu skal til at teste endnu flere af hans produkter 🙂

Priserne på produkter er meget overkommelige. Shampoo og balsam kan for nogen virke dyre, men de rækker ufattelig langt. Jeg vasker hår hver 2-3 dag, og ender nok med at være 12 ugers tid om at bruge dem op. Hårkuren kan snildt holde 6 måneder for mit vedkommende. Det skal selvfølgelig tilføjes, at jeg har fint hår til lige under skuldrene, så det kommer selvfølgelig an på din hårpragt 😉

Hvis du er blevet lidt nysgerrig på Björn Axéns produkter, så kan de købes hos Matas. Nogle af de bedste sælgende produkter i Skandinavien er “Argan Oil Organic Earth Oil“, “Styling Powder Dry Shampoo” og “Megafix Haispray“.

image

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Opskrift: Chicken dippers