Om sødestoffer og EASIS (tidligere ISIS)

Opskrift: Chicken dippers

image

De her chicken dippers gik rent hjem! Jeg blev inspireret af en video på facebook, og sprang derfor ud i det. Min udgave er lidt sundere end dem jeg ellers har set, da mine “rasp” er lavet på (meget lidt) olie og EASIS sukkerfrie chips. Der skal bruges tre ingredienser, og de tager ingen tid at lave.

image

Ingredienser (8 stk. dippers)
300 g. kyllingeinderfilet (eller udskåret bryst)
1 pose EASIS chips (jeg brugte Nacho Cheese)
4 spsk. olie (jeg brugte jomfru oliven)

Knus chipsene i posen. Jo mindre de knuses jo grovere bliver raspen – sjovt nok – MEN den må heller ikke blive for grov. Raspen blandes evt. med krydderier efter smag og kommes i en skål. Olien kommes i en anden skål, hvorefter kyllingene stykkerne dyppes. Lad kyllinge stykkerne dryppe lidt af, før de rulles godt og grundigtt rundt i raspen. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og smid dem i ovnen i 20 minutter på 200 grader 🙂

image image

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Om sødestoffer og EASIS (tidligere ISIS)