Skiferie ahead!

Berlin shopping

image

Jeg fik foretaget mine sidste indkøb på denne ferie i Berlin, som I kan se nedenfor. Jeg havde allerede brugt flere penge end forventet, så det var kun de ting, jeg ikke kunne leve uden, som fik lov at komme med hjem. Jeg fandt faktisk også nogle flere sneakers fra Nike og lidt Stella McCartney træningstøj fra Adidas, men der var simpelthen for lang kø til min tålmodighed – hvilket set i bakspejlet nok var en god ting 😉

imageimageimageimage

Jeg fandt nogle neglelak fra MAC i de skønneste farver! “Sweet Potion” og “Snazzy Hound” er afdæmpede farver, og er lige sådan nogle jeg manglede, når der ikke skal ske for meget. “Doll Me Up” og “To Dye For” er lige til forår og sommer – specielt når man har fået lidt farve. De skal 100% med mig til Mauritius.

En anden ting der skal med til Mauritius er min nye bikini fra Calvin Klein. Det er ikke et sæt, men jeg synes, at det spiller meget godt sammen. Bedre end deres respektive partnere – der blev den grå for grafisk og den lilla for kedelig.

Der var lige åbnet en Karl Lagerfeld butik, som jeg straks spurtede ind i. Det jeg godt kan lide ved Karl Lagerfeld er, at det ikke er blevet mainstream endnu. Det er ikke alle, der render rundt med det. Jeg fik det fedeste ur derfra i julegave for et år siden af min ekskæreste, og det har jeg bare været så glad for. Jeg købte en lækker sweat, der allerede er taget i brug, og en clutch/pung i den fineste farve – raspberry.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Skiferie ahead!