Ski outfit

Skiferie ahead!

image

Jeg skal tilbringe min påske med skiferie og storby. Jeg skal til Tjekkiet, eller jeg er faktisk lige kommet herned. Vi er i Janské Lázn? for at stå på ski i 4 dage, og tager derefter til Prag i 3 dage. Jeg elsker Prag. Jeg har både nogle uforglemmelige, og nogle “jeg-ville-inderligt-ønske-jeg-kunne-glemme-det” minder fra to gymnasie drukturer (kan jeg vel lige så godt ærligt og reddeligt kalde det). Jeg elsker byen, og så er det billigt at bo og leve der. 

image

Jeg har ikke været på skiferie i næsten et årti, så spørgsmålet om hvad søren man pakker til sådan en tur, meldte sig hurtigt. Men min beautybag er nu pakket, og jeg tænkte, at I måske ville se med – forhåbentlig få lidt inspiration til næste års skiferier, da de fleste vel efterhånden er afholdt. Min beautybag er købt i Victoria’s Secret, og kan rumme en del 🙂

Tweezerman Rejsesæt: Lille bitte men mega handy! Neglefil, neglebåndsfikser og pincet. Det er så fint, og et must på enhver rejse.

image

Xellence Argan Oil: Olie er rigtig god til fedtet, tør og kombineret hud i alle aldre – LIGE MIG! Jeg bruger den både i ansigtet og i håret. Den fugter, plejer, forebygger ældning og forbedre hudens spændstighed. Læs mere om Xellence HER.

Phyris UV Ad On: Solserum der kan bruges lige som man ønsker! Brug den under din egen ansigtscreme, og opnå optimal beskyttelse uden at “gå på kompromis” med en anden ansigtscreme end din foretrukne.

SARD Kopenhagen Essentielle Cream: En ansigtscreme med arganolie til alle hudtyper – både til ansigtet og på halsen, morgen og aften. Den har en fugtivende og opstrammende effekt grundet et højt indhold af essentielle fedtsyrer fra blandt andet arganolie og sheasmør. Cremen indeholder også A- og E-vitamin, der styrker huden og regulerer talgproduktionen, samt fugtbindende glycerin. Cremen absorberes hurtigst og bedst, hvis den duppes ind på fugtig hud. En basisolie – jeg bruger argan – kan bruges under cremen som serum.

image

Yves Rocher Organic Lip Balm: Denne lækre lip balm koster kun 35 kr. lige nu, og så er den økologisk! Den virker blødgørende og nærende. Den giver lindring til tørre og sprukne læber. Derudover beskytter mod vejr, vind og andre ydre påvirkninger – så perfekt til ski- eller solferien. Den består bl.a. af akaciehonning, kastanje, havre og solsikkeolie.

En sjov lille bonusinfo! For hver solgt læbebalsam planter Yves Rocher et træ i kampagnen Plant for the Planet. Læs mere på: www.5millionertræ.dk

Xellenxe SOS Cream: Dette er en lifesafer! Cremen bruges som mod rifter, hudafskrabninger, lette forbrændinger, kløe, myggestik og til tør/ru/irriteret hud som man f.eks. oplever ved forkølelsesnæser, tørrer læber eller irriterede barnenumser. Altså, ALT! Skide god til snottet skinæse og ekstra tørrer læber. Læs mere om Xellence HER.

image

Nilens Jord Skin Tonic: Parfumefri, parabenfri og uden alkohol. Jeg har snuppet en lille prøve/rejse størrelse med, som fjerner rester af urenheder og make-up skånsomt. Aktive hudplejende virkestoffer der fugter, stimulerer, giver huden ny vitalitet og efterlader huden fugtig og frisk. Kan anvendes af alle hudtyper – morgen og aften. Anvendes EFTER Nilens Jord Cleansing Milk.

Nilens Jord Cleasing Milk: En parfume- og parabenfri  dybderensende rensemælk, der fjerner make-up og renser urenheder. Aktive virkestoffer fugter, plejer og efterlader huden ren og blød. Den kan bruges af alle hudtyper – morgen og aften. Anvendes FØR Nilens Jord Skin Tonic.

image

Weleda Foot Balm: Guf til trætte føder, som jeg højst sandsynlig får brug for efter mange timer på ski. Og så forebygger den øget svedproduktion og dårlig lugt! Læs mere om Weleda HER.

Nogle af produkterne i indlægget er givet som gave eller til test. Indlægget indeholder affiliatelinks. I betaler ikke mere for produkterne end normalt, men jeg får et beskedent beløb for min blogger-indsats 🙂

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Ski outfit