Sommerferien er bestilt

Ski outfit

image

Af en eller anden uforklarlig årsag så er mit skiferie outfit primært holdt i bordeaux og blomme farver, som jeg ellers ALDRIG går med til hverdag. Jeg ejer en skjorte og en poncho i de farvenuancer, som ikke har været brugt længe. Men sort er for kedeligt, og hvidt er for hvidt. Det er også godt med lidt forandring. Læs nedenfor hvor de forskellige ting er købt 🙂

Vinterstøvler fra Adidas by Stella McCartney: Støvlerne fås i pomegranate HER (til 959 kr.) og HER (til 1595 kr.) . De fås også i onix grå HER (til 1195 kr.). Mine er pomegranate, og det er de fedeste vinterstøvler, jeg har set. Det er mange år siden, at jeg har haft nogle “rigtige” og fornuftige vinterstøvler, så klapper lige mig selv på skulderen.

Skibukser fra SOS: Disse bukser er faktisk købt på Den Blå Avis til en virkelig god pris, når man tager i betragtning, at de er HELT nye. Mærket forhandles bl.a. hos Magasin, og bukser koster omkring 2200 kr. fra ny.

Skiundertrøje fra Helly Hansen: skiundertøj er normalvis så kedeligt, men denne her fra Helly Hansen er så fin. Den passer til resten – selvom jeg er den eneste på pisten, der ved det – og så kan den bruges som almindelige trøje, uden at man ligner en idiot. Ikke sagt at jeg vil gå med den til hver dag, men netop når man f.eks. er på skiferie og det er lidt køligere. Den kan købes HER i bordeaux/pink og HER i sort/grå – jeg har begge farver med mig til Tjekkiet.

Skijakke fra Sweden 2117: Mine vinterjakker er ikke ligefrem skiferie egnet. Jeg gad ikke smide for mange penge efter en jakke, som jeg måske ikke får brugt igen. Jeg fandt denne fra Sweden 2117 på Stylepit.dk, og den passer jo til resten af outfittet. Det er ikke en jakke, jeg normaltvis ville kaste mig over, men den spiller bare sammen med resten.

Skisokker fra Peak Performance: Dejlige varme skisokker! Jeg tænker altid på den der gamle reklame, hvor pigen får “dejlige varme skisokker” af sin kæreste, mens hans mor får en ring, haha. Nå nok om det. De er lavet af 40% meriono uld, så jeg tror, at de kan holde mine fusser varme. De er også købt hos www.Stylepit.dk.

Jeg mangler skiunderbukser og handsker. Skiunderbukserne tror jeg ikke, at jeg får brug for, da der er ret varmt dernede. Og så er mine skibukser mega varme. Jeg håber, at jeg kan finde et par fine handsker dernede, for jeg har ikke haft heldet herhjemme 🙂

image image

Indlægget indeholder affiliatelinks. I betaler ikke mere for produkterne end normalt, men jeg får et beskedent beløb for min blogger-indsats 🙂

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Sommerferien er bestilt