Shower faves

Marts måneds GOODIEBOX 2016

image

GOODIEBOX kan bestilles lige HER!

Jeg var nede forbi og hente denne måneds GOODIEBOX tidligere i dag. Jeg havde allerede luret på diverse sociale medierne, hvad den indeholdte, så jeg var mega spændt på at få den i hænderne! ALLE produkterne i denne måneds GOODIEBOX er full-size, så der er virkelig valuta at hente for pengene 😉

image

GOODIEBOX er nyt for mig. Jeg har kendt til konceptet længe, bevares, men er først begyndt at abonnere på boxen i sidste måned. Der fejrede GOODIEBOX 4 års fødselsdag, og der var nogle gode ting i boxen (se med her). Så jeg har været heldig med min timing. Jeg vil sige, at hvis I har overvejet det før, så er det NU I skal slå til. 159 kr. (inkl. levering og håndtering) for alt det I ser nedenfor, det er jo helt fantastisk! Og denne måneds box har altså en værdi af 890 kr., jeg siger det bare 🙂

Denne måneds tema er “GOODIEBOX PRISEN 2016”. GOODIEBOX har fået deres helt egen pris til Danish Beauty Awards i år, og VI er med til at bestemme, hvem der løber med prisen. Om en måneds tid når alle produkterne fra boxen er afprøvet, skal vi nemlig ind og stemme på hvilket produkt, der fortjener at vinde prisen. Det er da sådan en god idé, og en skøn måde at “hylde” sine kunder på. Nedenfor kan I læse om produkterne man finder i boxen, hvilket også er dem, der konkurrere om “GOODIEBOX PRISEN 2016”! Ønsker I jeres egen box, kan den bestilles HER.

image

Karmameju Star Micellar Water 02: Denne micellar water fjerner urenheder OG makeup, samtidig med at den toner og fugter huden. Produktet skal ikke skylles af med vand, og huden efterlades silkeblød!

Gosh Copenhagen Defining Brow Set: Vi har vist alle opdaget den store bryn trend, der er i øjeblikket. Det er ikke rigtig til at komme udenom. Denne gel er nem og effektiv. Den skulle give mere intense bryn – men på en naturlig både -, og holder dagen lang.

The Body Shop Honey Bronze Tinted Leg Mist: Denne mist giver en ensartet bronzefarvet glød øjeblikkeligt, og kan anvendes alle steder på kroppen – inkl. ansigtet. Den smitter ikke af, og giver en mat solbrændthed.

Ecooking Multibalm: Mærket er dansk, og denne multibalm er deres signaturprodukt. Det er et allround produkt, der er særligt god til meget tør hud, men som også kan bruges til blødgørelse af neglebånd eller ved insektbid. Produktet er fremstillet uden parfume og hormonforstyrrendestoffer.

Jorgobé White Tea Balancing Cream: Jeg husker bedst Jorgobé for hans muddermaske, som bare var et must!! Dette er en multifunktionel dagcreme, der er nærende og fugtgivende. Den kan bruges af alle hudtyper, da den er udviklet til at regulere hudtypen. F.eks. vil fedtet hud få nedsat talgproduktionen hvor tør hud får tilsat mere dybdegående fugt. Den indeholder bl.a. argan- og sesamolie.

Maria Nila Luminous Colour Masque: Svensk produceret hårprodukter, der alle er 100% veganske. Denne maske er deres bestseller, og er udviklet til farvet hår, men skulle også være rigtig god til naturligt hår, da den styrker, fugter og genskaber. Den skal sidde i 3 minutter, og dufter dejligt af granatæble. SE LIGE DESIGNET! Jeg er fan.

Psssst! Bestiller I GOODIEBOXEN hjem, medfølger der også muligheden for at deltage i konkurrencen om 2 billetter til “Danish Beauty Award” til en værdi af 2390 kr. 🙂 Bestil HER.

image

Indlægget indeholder affiliatelinks. I betaler ikke mere for produkterne end normalt, men jeg får et beskedent beløb for min blogger-indsats 🙂

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Shower faves