Endometriose??

Wellness Weeks i Magasin

image

Magasin holder Wellness Weeks i de kommende uger, hvor de sætter fokus på sundhed og velvære. Der vil være en masse skønne arrangementer i Magasin i denne anledning, og jeg vil nedenfor prøve at lynguide jer igennem dem så godt som muligt. Ellers kan I se dem alle sammen i Magasins kalender 🙂

image

Foredrag med SARDkopenhagen, hvor Charlotte – der er kvinden bag – vil fortælle om produkterne og vigtigheden af olier for huden. Derudover kan man få foretaget en individuel analyse af ens hud, og man får en lille goodiebag med hjem.
Lyngby 1/3 – Kgs. Lyngby 3/3 – Aarhus 9/3

Joe and the Juice + Maybritt Krewald. Joe and the Juice fortæller om deres nye juicekur, og Maybritt Krewald (fra MK olie) giver tips til en renere hud, bedre detox og vægttab i forbindelse med anvendelsen af hendes olier. Der vil være en goodiebag til alle.
Kgs. Nytorv 2/3 – Aarhus 3/3 – Odense 9/3 – Lyngby 10/3

Johan Bülow + Badeanstalten. Foredrag om rene råvarer – både i lakrids og beautyprodukter. Der vil være smagsprøver på sund mad med lakrids og lakrids. Der vil være en lækker goodiebag til alle.
Kgs. Nytorv 2/3

Karmameju Skinfood. Mette Skjærbæk holder foredrag om de skønne produkter, og inspirere til en sundere hud, en krop i balance og mere energi. Alle får en goodiebag med hjem.
Kgs. Nytorv 3/3 – Aarhus 10/3

Fortsætter under billedet

image

Udover ovenstående vil der være en masse demonstrationer af produkterne i Magasins forskellige varehuse. Man kan bl.a. få hudanalyse, minibehandlinger eller prøver på diverse produkter. Tjek det hele ud på linket øverst i indlægget!

Jeg var selv til et event hos Magasin forleden morgen, hvor vi startede morgenen ud med yolates, der gav energi – og lidt sved på panden. Vi fik en skøn morgenmad fra Meyers og lækker matcha the fra Kissa. Kasper Garnell fra Joe and the Juice fortalte om deres juice detox, som vi alle fik lov at smage på. Lækkert som altid! Charlotte fra SARDkopenhagen fortalte om hendes produkter, og lavede efterfølgende hudanalyser på de interesserede 🙂

image

image

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

NÆSTE INDLÆG

Endometriose??