Forkert uddannelsesvalg.....

Xellence Skincare – Less is more

image

Jeg har været til et fint event hos Xellence Skincare, og det skal I selvfølgelig ikke snydes for at høre lidt om. Lokationen hos Løgismose med udsigt over vandet var spot on. Der blev serveret let og lækker mad samt bobler, mens kvinden bag Xellence – Flora Nasab – fortalte om de produkter, vi var kommet for at se og prøve. Flora er uddannet kemiingeniør, har i 16 år arbejdet som produktudvikler, og har 11 års erfaring inden for kosmetik branchen. Hun VED, hvad hun laver 🙂

image

image

Xellence startede sin udvikling tilbage i 2012, og er kendetegnet ved høj kvalitet, ved at være effektiv og eksklusiv – men vigtigst af alt er det fri for unødvendige kemikalier. Alle produkterne er nemlig helt uden parfume, farvestoffer, konserveringsmidler og mineralske olier. Produkterne kan bruges af alle – mænd, kvinder og børn. Produktserien er meget minimalistisk, hvilket også afspejler én af filosofierne bag produkterne – nemlig enkelthed. Less is more.

image

Xellence består af tre produktlinjer – Visible Change (problemløsende), Harmony (plejende) og Shield (beskyttende) hvoraf Shield først bliver lanceret i 2016-2017. Jeg blev præsenteret for de to først nævnte: Visible Change der er intens plejeserie, der virker genopbyggende, og Harmony der er til daglig pleje.

image

 

Visible Change – SOS Power Cream (instant relief)

Denne creme er velegnet til alle hudtyper – i alle aldre. Den bruges som akut hjælp mod rifter, hudafskrabninger, lette forbrændinger, kløe, myggestik m.v. eller til tør/ru/irriteret hud som man f.eks. oplever ved forkølelsesnæser, tørrer læber eller irriterede barnenumser. Den kan også bruges til at pleje en nylavet tatovering med.

 

Visible Change – Organic Sweet Almond Oil (soothing and moisturizing)

Denne olie er velegnet til alle hudtyper – i alle aldre – men specielt til tør, kløende og irriteret hud. Den virker lindrende, fugtgivende og beskyttende. Udover almindelig daglig pleje er den velegnet til brug efter barbering/hårfjerning, da den modvirker irritationsknopper, tør/sprukken/revnet hud og læber, lettere hudinflammation, lindring af eksem, behandling af arp, psoriasis og skæl og til sidst kan nævnes, at den mindsker synligheden af strækmærker.

image

 

Visible Change – Active Exfoliating Heel Cream (soothing and repairing)

Denne creme er velegnet til tør og hård hud – herunder dybe hælrevner eller sprukken hud på fødderne. Den virker lindrende ved sviende, kløende og irritable hud samtidig med at den fjerner hård og fortykket hud. Den fremmer helingsprocessen og gør huden blød, smidig og sund!

 

Visiblev Change – Volcanic Foot Stone (exfoliating and smoothing)

Denne pimpsten er velegnet til at fjerne hård hud med. Den eksfoliere tør og hård hud på fødder, hænder og albuer meget nænsomt og sikkert. Stenen mister aldrig sin form eller effektivitet! Det er altså en livstidsinvestering 😉

 

Harmony – Organic Argan Oil (multi-functional revitalizer)

Denne olie er velegnet til fedtet, tør og kombineret hud i alle aldre. Den kan bruges både i ansigtet, på kroppen – og faktisk også til håret. Olien fugter og plejer. Derudover forebygger den ældning og forbedre hudens spændstighed. Den får store porer til at trække sig sammen, og afbalancerer talg-produktionen i huden. Den er god til tørt og skadet hår, hvor den øger hårets fleksibilitet og forebygger, at håret knækker og spalter. Derudover gør den håret skinnende blankt, samtidig med at den beroliger irriteret hovedbund. VIDUNDERMIDDEL!!

image

 

Harmony – Organic Apricot Kernel Oil (clarity and suppleness)

Denne olie er velegnet til tør, moden og sensitiv hud – både til baby og voksen, og ja, alt derimellem. Den kan bruges til daglig pleje, og er specielt god til eksemhud. Den er god til afrensning af huden, og er derfor perfekt som make-up fjerner. Deruodver kan den bruges til pleje af neglebånd og som massageoile – en bonus er, at den også forebygger strækmærker.

image

 

Harmony – Nutri Balance Body Oil (resilience and moisture)

Denne bodyolie er velegnet til alle hudtyper – i alle aldre. Den virker plejende, fugtgivende og nærende. Huden bliver mere ensartet, glat, fast og silkeblød efter brug. Den er specielt velegnet til at forebygge strækmærker under graviditet eller ved anden vægtændring.

 

Harmony – Hydro Balance Face and Eye Cream (rejuvenating and retexturizing)

Denne all-in-one creme er velegnet til alle hudtyper i alle aldre OG fungerer som både dag- og natcreme – til både ansigt og øjne. FANTASTISK!! Den virker fugtgivende, nærende og plejende samtidig med, at den genopretter hundens balance. Den udglatter fine linjer, lysner pigmentpletter og forebygger effektivt udtørring af huden.

image

Jeg glæder mig rigtig meget, til at få brugt produkterne. Jeg har mærket dem alle på egen hud, og de er skønne. Ens for dem alle er, at duften af produkterne er meget neutral, hvilket jo skyldes, at de ikke indeholder parfume. “Organic Apricot Kernel Oil” har jeg allerede afprøvet som make-up fjerner, og den virker bare! I får selvfølgelig en opdatering herfra, men kan I ikke vente, så kan alle produkterne købes LIGE HER.

image

Produkterne er sponsoreret, og indlægget indeholder affiliate links.

 

 

2 kommentarer

  • […] Xellence Skincare Foot Stone: Denne pimpsten er velegnet til at fjerne hård hud med, og bl.a. til at få lækre sommerfusser – derfor er den med mig på ferie. Den eksfolierer tør og hård hud, og kan faktisk bruges både på fødder, hænder og albuer. Den er meget nænsom at bruge, selvom den kan se lidt voldsom ud. Stenen mister aldrig sin form eller effektivitet, så det er altså en livstidsinvestering! Læs mere om Xellence Skincare HER. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] Xellence Argan Oil: Olie er rigtig god til fedtet, tør og kombineret hud i alle aldre – LIGE MIG! Jeg bruger den både i ansigtet og i håret. Den fugter, plejer, forebygger ældning og forbedre hudens spændstighed. Læs mere om Xellence HER. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

NÆSTE INDLÆG

Forkert uddannelsesvalg.....