#nomoreboringmeals

Den travle og den mindre travle

image

Jeg har for nogle år tilbage brugt Ole Henriksens produkter med stor succes og tilfredshed! Disse to nyerhvervede produkter er også hurtigt blevet mine favoritter. Priserne for hans produkter er normalvis i den lidt dyre ende, efter min mening. Derfor er jeg glad for, at have fundet to produkter, som ikke skal bruges hver dag, men som er virkelig effektive, når de tages i brug.

De orange wipes – der i øvrigt har den skønneste duft – hedder “The Clean Truth Cleasing Cloths”. Jeg bruger jeg på de dage, hvor jeg har lidt for travlt til min sædvanlige morgen rutine. De er også fantastiske til at fjerne make-up. Jeg har fundet dem i USA i en to-go udgave, som jeg desværre ikke har kunnet finde en pris på herhjemme. Lige nu er de dog på tilbud i Matas til 103 kr. for for 30 stk.

Den lilla maske hedder “Firm Action Mask”. Den bruger jeg 2 gange om ugen, når jeg har lidt ekstra tid, da den skal sidde i 20-30 minutter. Den dybderenser, men ikke på den ubehagelige måde. Den svider og prikker ikke. Derudover så har den en virkelig god opstrammende effekt, og det kan mærkes, mens den er på! Det er ikke en maske man tager på, hvis man samtidig skal sidde og sludre, for det er nærmest umuligt. Min kæreste er KÆMPE fan af, at jeg bruger den 😉 Den kan købes i Matas til 335 kr.

Hvis I er i USA, og støder på en T.J.Maxx kan jeg anbefale jer at kigge efter OHs produkter her. Jeg fik mine til en virkelig god pris.

image

image

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

#nomoreboringmeals