Todays outfit

#nomoreboringmeals

image

Jeg er fan af Santa Marias nye kampagne “No More Boring Meals“, der tager kampen op mod kedelig hverdagsmad. Jeg har været hårdt ramt af jetlag de sidste par dage, og er nu lagt ned af snot, ondt i halsen, ondt i hovedet – ja, det samme som alle andre. Men selvom mit overskud er helt i bund, tog jeg mig sammen i 10-15 min. og fik lavet de LÆKRESTE nachos til dato! OG det var simpelthen så nemt, når man har nogle gode krydderier og råvarer 🙂

“Opskriften” er helt simpel, og det taget ingen tid at lave. Et par kyllingebryster skæres i SMÅ stykker, og steges sammen med olie, et brev “Enchilada Spice Mix” og saften fra en halv lime. “Nacho Chips” ligges i lag med revet ost, kylling og “Pineapple Salsa Medium” – som er min nye favorit salsa. Helt genialt med den ananas der 😉 Så skal det bare smides i ovnen i 15-20 min. ved 150 grader, og så er der serveret!

image

image

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Todays outfit