Et år ældre

New beautyproducts

image

Solen skinner fra en skyfri himmel her i Florida, men luften er kølig. Derfor besluttede vi os for, at solbadningen måtte udskydes, og dagen i går skulle bruges på shopping. Nedenfor kan I se nogle af mine makeup indkøb. Hvis man finder de rigtige steder, så kan man virkelig spare nogle penge. Bobbi Brown er omkring 25-50% billigere, MAC er omkring 25-30% billigere og Real Techniques er omkring 20-40% billigere. Bobbi Brown og MAC fandt jeg i Orlando Vineland Premium Outlet – som jeg i øvrigt får mine bedste anbefalinger -, og Real Techniques fandt jeg i Walmart (som ligger alle steder i USA). Jeg har også købt en masse mascara i Walmart fra L’Oréal og Maybellin, som koster omkring 30-60 kr., men dem må I lige undvære synet af 🙂

image

 

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Et år ældre