Borddækning

Light packing

image Min sidste eksamen er overstået, og i næste uge tager jeg en tur til Florida. Hold nu op, hvor er det tiltrængt med sol og varme. Når jeg tager til USA, har jeg aldrig særlig meget bagage med, da jeg altid STORshopper. En trolley og en håndbagage ? that?s it. Det er altså også rigeligt, og man sparer tid på at skulle tjekke sin bagage ind 🙂

Her vil jeg vise jer hvilke ting der ? for mig ? er vigtigst at få pakket i sin håndbagage til en 10 timers lang flyvetur.

Læbepomade: jeg hader den tørre luft, der er i en flyver. Og når man er fanget i 10 timer, så er det vigtigt med en god læbepomade, så man ikke ender med forfærdelig tørrer og sprukne læber. Min favorit for tiden er fra Levevis.

Snacks: flymad er ikke mit ynglings måltid. Det har aldrig været det, og bliver det aldrig. Derfor har jeg altid snacks med, og gerne den sunde slags.

Computer: når man alligevel er fanget i et flysæde, så få da det bedste ud af det. Jeg har altid noget jura relateret, nogle blogindlæg, der skal forberedes eller nogle billeder, der skal redigeres.

Håndcreme: ligeså vigtigt som læbepomade. Og denne her fra Weleda er en LIFESAVER!

Vivag intimservietter: haha, jeg er sikkert den eneste, der vælger at pakke disse. Men helt ærligt, så er det virkelig rart at føle sig ren ? trods 10 timer i en flyver.

Sutsko: jeg smider altid skoene som det første, og hopper i nogle varme sokker. Men denne gang bliver det mine lækre sutsko fra Chilote, som er virkelig behagelig OG som varmer godt!

Sovemaske: sådan en er guld værd, hvis man har brug for søvn på en flyver. Hvis man rejser igennem flere tidszoner, er man nogle gange nødsaget til at sove, når det er lyst. ELLER hvis man sidder ved siden af en, der har behov for at tænde det der voldsomme lys for at kunne læse sin avis. Denne skønne sovemaske har jeg fundet i Hunkemöller til kun 35 kr. Se flere udsalgsgoodies derfra HER.

Høretelefoner: musik og film er altid en sikker vinder på en flytur. Jeg husker altid at tage mine egne med, da dem de deler ud på flyet som regel er rimelig ringe. De her er fra Michael Kors.

Tørklæde: jeg har altid et stort tørklæde eller sjal med. Med alt den aircondiation kan det være rart med lidt ekstra varme om skuldrene. Mit er fra Louis Vuitton, og er af den lækreste kvalitet!

Solbriller: de er ikke så nødvendige på en flyvetyr, men de skal bare på lige så snart, jeg træder ud af lufthavnen!! Dem på billedet er fra Louis Vuitton.

Alle de kedelige ting: pas, pung, forsikringspapirer, rejsepapirer, piller osv. Alt det kedelige – men nødvendige!

imageimage

Nogle af ovenstående produkter er sponsoreret. Meningerne til produkterne er som altid min egen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Borddækning