Borddækning

Saint Tropez Athleisure


image

Saint Tropez har fornylig lanceret den lækreste kollektion af træningstøj – nemlig deres athleisure kollektion med 14 forskellige styles. Jeg var til et event i går, hvor vi så en stor del af kollektionen. Farverne er lige mig! Der er noget gråt og sort – klassiske farver til træningstøj – og så er der henholdsvis coral og pink. Jeg er vild med, at de har valgt at bruge sådanne kontraster. LIGE min smag! Vi fik også lov til at prøve tøjet på – også in action. Vi blev nemlig pisket igennem 45 minutters træning med Camilla Malmberg. Tøjet blev siddende hvor det skulle – bukserne krøb ikke op ubehagelige steder og bh’en hold godt på det den skulle. Tøjet bestod klart testen 😉

Jeg tullede rundt i tøjet hele aftenen i går. Det er super blødt, og gnaver ikke irriterende steder. For mig bliver det nok brugt som træningstøj såvel som slappe-af-tøj. Tøjet er meget true-to-size, dog er deres tights enormt elastiske, så selvom jeg normalt ligger mellem en S og en M, så var deres S helt perfekt.

I kan finde kollektionen HER, og I vil helt sikkert se mig i tøjet fremover. Det er no shit mit foretrukne træningstøj fra nu 🙂

image

image

image

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

NÆSTE INDLÆG

Borddækning