Shopping i New York - TOP 10

Smertefri?

image

Som overskriften fortæller, handler det her indlæg om, at jeg – mere eller mindre – er blevet smertefri, og har været det i en måned nu. Nogle af jer tænker måske “okay, skriver hun det ned i en kalender, siden hun kan vide det?”. Svaret er ja. Jeg plejer at notere i min kalender, når jeg har smertefrie dage eller anfald. Det skyldes dels, at man efter flere år med smerer er DESPERAT efter at finde et mønster – og på den måde en løsning. Og dels at det gør det nemmere, når jeg er til mit halv årlige tjek.

Tilbage til det, som det hele handler om. At være smertefri. Altså, rent fysisk. For det at have levet med kroniske smerter som værende en del af ens hverdag i årevis, sætter sine spor psykisk. Jeg har arbejdet meget med min psykolog om, at skulle kunne glæde mig over, at min krop ikke gør ondt. Det lyder umiddelbart lige til, men sandheden er en helt anden.

Når man (jeg) har været vant til altid at have ondt, så er det enormt frustrerende, – på en eller anden mærkelig måde – når det så bliver taget fra en. Noget jeg altid har kunnet “holde fast ved” er mine smerter, og den person jeg er med smerter. Jeg skal til at vende mig til, at jeg ikke længere er begrænset, at jeg ikke længere har samme behov for at være på vagt overfor de faresignaler, min krop sender mig og at jeg ikke længere bliver “straffet” (i form af smerter) for at foretage mig ganske almindelig hverdags ting. Som f.eks. træning. Noget som tidligere har været en stor del af min hverdag, men som jeg har måtte holde en pause, da jeg altid fik ondt. Det er selvfølgelig virkelig rart at kunne vende tilbage til en mere normal hverdag, selvom jeg stadig er påvirket af min endometriose ift. at jeg altid er tappet for energi, og stadig skal indtage medicin for at holde det nede. Derudover – og vigtigst af alt – skal jeg huske at HVER DAG og tage alle mine naturlige kosttilskud, der (åbenbart) på mirakuløst vis har gjort mig smertefri.

Der ligger stadig en masse tanker og lurer i bag hovedet, om hvor længe det mon varer – det at være smertefri. Men jeg prøver på bedste vis at nyde alle mine smertefri dage, og bliver gradvist bedre og bedre 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Shopping i New York - TOP 10