Shoe shopping

Shopping i New York – TOP 10

IMG_0609

Jeg har været i New York mange gange, og tænkte derfor, at jeg ville dele min top 10 over shopping steder med jer 🙂

Vi har altid bil en dag eller to, når vi er i New York. Derfor vil nogle af steder på listen kræve, at man enten har bil – eller er klar på en bus/tog tur ud for centrum. Men her får I simpelthen min top 10 over gode steder at shoppe i New York – og omegn.

Nr. 10
H&M – Den ligger i bunden af min liste. Mest fordi at vi har H&M derhjemme. Men den H&M der ligger på 5th Avenue er altså et besøg værd. Den er kæmpe stor (verdens største), og de har altså noget anderledes tøj end der er at finde derhjemme. Derudover er det som regel også billigere – så jeg storshopper altid en masse hvide og sorte basic toppe. Den ligger ved Fifth Avenue og 48th Street 🙂

Nr. 9
Tiffany’s – Smykkebutikken over alle smykkebutikker. Det er nok ikke her man (læs: jeg) storshopper, men tag et kig rundt i butikken. Der er så meget smukt at se på, og jeg drømmer stadig om en lille lyseblå æske, som man kender dem fra film og serier. Some day…… 😉

Nr. 8
Saks Fifth Avenue – Her kan man finde alt. Det minder om Illum og Magasin, da der både er beauty, fashion og bolig – bortset fra at de har mange flere high end mærker. Der er massere at se på,og den jeg omtaler, ligger på 611 5th Ave.

Nr. 7
Bloomingdales – Minder meget om Saks Fifth Avenue, og er helt klart et besøg værd – specielt hvis man kommer i udsalgsperioden. Det er meget smukt at gå rundt derinde, da indretningen ikke er ligesom man kender den fra Illum og Magasin – for den sags skyld også Saks. Det er ikke lige så klinisk. Den jeg omtaler, ligger på 1000 3rd Avenue 🙂

Nr. 6
Century 21 – Man skal have tid og tålmodighed. Century 21 opkøber bl.a. tidligere kollektioner af high end designere, så man kan gøre nogle gode køb! Både ift. parfume, tøj, sko, taske m.v. Mit bedste køb derfra er en Diane Von Furstenberg blazer til 300 kr. Den er så smuk og tidløs! Man skal kigge det hele igennem, og være klar på mange mennesker – og meget larm. Den jeg omtaler, ligger nede ved Ground Zero ved 472 86th St.

Nr. 5
TJ Maxxx – Har jeg skrevet om HER. Lidt ala Century 21, men meget billigere og med meget færre mennesker. Her har de en masse interiør ting og sager fra bl.a. Calvin Klein, Ralph Lauren, DKNY m.v. Der er også billige beauty produkter at finde – bl.a. parfumer fra Marc by Marc Jacobs til omkring 250-300 kr. (for de store) samt lækkert designer tøj. Jeg fandt bl.a. en masse lækkert fra Helmut Lang, hvor priserne lå på 40-200$. Butikkerne ligger forskellige steder i New York, jeg kan ikke anbefale nogle fremfor andre 🙂

Nr. 4
Buffalo Exchange – Har jeg skrevet et indlæg om HER. LUKSUS genbrug, primært tøj og sko. Her kan man finde guldkorn, og meget af det er som nyt! Der er en masse blader fra H&M, Zara m.v. som jeg personligt ikke mener, at man kan sælge brugt, da priserne i forvejen er lave. MEN der er også ting at finde fra Ralph Lauren, Marc by Marc Jacobs, Zadig and Voltaire. Der er også – det jeg kalder guldkorn – ting at finde fra Manolo Blahnik, Prada og Stella McCartney. Noget dyrere end andet, men har aldrig købt noget derinde for over 50$ 🙂

Nr. 3
Woodburry Outlet – Som navnet antyder er der tale om et outlet. De outlets man finder i USA er for vilde. Priserne er helt i bund, og hvis man kommer i udsalgsperioderne er det endnu vildere. Jeg køber altid mine Nike sko i USA, da man får dem til 30-50$, og for nye modeller maks. 100$. Der er alt i Woodburry outlet, men det er også en længere køretur. Tilgengæld oplever man noget andet, end New Yorks kaos 🙂

Nr. 2
Nordstrøm – Salg af tidligere kollektioner og opkøbte varelager. Her finder jeg altid billige parfumer (Jean Paul Gaultier – 50 ml. 30$) og makeup fra bl.a. Too Faced. Derudover har de nogle VILDE sko til “billige” penge. Jeg købte et par Diane Von Furstenberg stiletter i ponyskind til omkring 500 kr. Adressen er 60 E 14th St (Union Square) 🙂

Nr. 1
Jersey Gardens – Har jeg skrevet et kort om HER. Det er ynglings stedet! Det er et center, men priserne er som outlets. Der er SÅ mange gode butikker, at jeg slet ikke kan liste dem op her. Den bedste er Victorias Secrets, hvor man finder massere af trusser til 3-4$, bikinier til 10-15$, sportstøj til 8-20$ og meget andet. LOVE IT! Der er mange andre butikker som Michael Kors, Nike, Abercrombie and Fitch, Ralph Lauren m.fl. Man kan køre eller tage bussen derud. Vi tog bussen sidst vi var der – for første gang – og det var virkelig nemt. Læs mere om priser osv. HER 🙂

IMG_0522

KØBT I TJ MAXXX. Se mere HER.

 

 

IMG_0521

KØBT I BUFFALO EXCHANGE. Se mere HER.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Shoe shopping