Fiskeolie - bliv lidt klogere

Shoe shopping

IMG_2810

Jeg har ikke nogle pæne og – vigtigst af alt – flade vintervenlige sko, som jeg kan bruge på mit arbejde. Det irriterer mig helt vildt, men det er bare ikke mig med sådan nogle flade “mandesko”. Jeg er vild med høje hæle, men kan ikke gå i dem. Jeg er vild med alle mine fine ballerinaer, men det er bare ikke vejret til det. Så jeg render oftest rundt i mine “biker boots” (altså, sådan nogle bohemian biker boots) på arbejdet, hvilket jeg ikke synes er særlig passende i en bank.

Jeg havde udset mig ét par sko fra Saint Laurent, som jeg bare måtte eje! Jeg kom i stedet hjem med to par sko. “Mandesko”, som jeg kalder dem. Saint Laurent skoene er i slangeskind – men med zebramønster, det synes jeg er en mega fed detalje! To dyr i en sko, haha! Pedro García skoene er så feminine, men samtidig rå – synes jeg. Blonderne og spidsen gør dem enormt feminine, men farverne gør dem mere rå 🙂

Jeg er vild med begge par, selvom de lige umiddelbart slet ikke er min stil! Men det er godt at komme ud af sin comfort zone en gang i mellem 😉

 

IMG_2807 IMG_2808

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Fiskeolie - bliv lidt klogere