Fiskeolie - bliv lidt klogere

Christmas lips

IMG_2538

Jeg fik det her “sæt” fra Lancomé ind af døren forleden, og er vild med det. Egentlig passer farverne ikke sammen, så man kan ikke kalde det et sæt, men jeg bruger dem altså sammen. Læbeblyanten er mørkere end læbestiften, hvilket giver et rigtig fedt udtryk. Læbeblyanten er mat, hvor læbestiften er lidt glossy, hvilket også giver en fed effekt. Jeg går normalt ALDRIG med læbestift – eller lipgloss for den sags skyld – der farver mine læber. Jeg har fra naturens side ret store læber, og jeg synes, at de hurtig kan virke for store. Men nu har jeg altså prøvet det to gange – den ene gang på en hverdag oveni købet – og jeg er faktisk blevet ret glad for det.

Jeg havde det på fra morgenstunden – omkring kl. 8 – til jeg kom hjem igen kl. 21. Jeg havde glemt min makeup pung derhjemme, og havde derfor ikke mulighed for at opfriske – men det havde der slet ikke været behov for. Trods 11 timer på farten med regn, kaffedate, 3 måltider m.m. sad den stadig rigtig godt. Mine læber var blevet lidt tørrer i det, og den var gledet lidt ude i kanten – men det er da det mindste med tanke på, at den ikke blev frisket op.

Alle mine bedste anbefalinger til Lancomé Contour Pro og Lancomé L’absolu Rouge 🙂

 

IMG_2673

IMG_2672

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

NÆSTE INDLÆG

Fiskeolie - bliv lidt klogere