Naturlig smertestillende

Laktosefri (grov)risengrød

IMG_2477

Jeg har været i køkkenet og lavet en – hold nu fast – vegansk risengrød, der både er gluten- og laktosefri, lavet på økologiske fuldkornsgrødris. Det er egentlig meget simpelt, og lige umiddelbart smager den altså af almindelig risengrød – medmindre man VIRKELIG sidder og smager efter. Men med kanel og økologisk rørsukker ( hvad ellers? 😉 ) så er den altså HELT fint.

Opskrift

500 g. fuldkornsgrødris (jeg brugte dem fra Urtekram)
800 ml. rismælk (jeg foretrækker den økologiske fra Urtekram)
250 ml. Alpro Cococnut Cuisine (svarer til madlavningsfløde, gør grøden cremet)
Smag evt. til med lidt salt.

Kog først risene med lidt vand. Når vandet næsten er kogt væk tilsættes rismælken og Alpro Coconut Kitchen. Lad det komme op og koge, og skru derefter ned på 2-3 stykker på komfuret. Rør jævnligt i grøden (hvert 5-15 min.) og lad det stå indtil konsistensen er, som du vil have den.

Serveres med kanel/rørsukker og laktosefri smørklat (for mit vedkommende ;)) og en varm soya kakao med veganske skumfiduser.

IMG_2476 IMG_2475

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

NÆSTE INDLÆG

Naturlig smertestillende