Anbefalelsesværdig catering

Naturlig smertestillende

IMG_9634

Jeg lever med daglige smerter, og tager langt flere smertestillende end hvad jeg mener, kan være sundt for mig. Jeg havde fri fredag, lørdag og søndag i sidste uge, hvor jeg ikke skulle noget særligt, og valgte derfor at prøve naturlig smertestillende. Jeg spiste inflammatorisk (hvilket faktisk ikke er særlig besværligt), indtog forskellige kosttilskud og drak udrensende/smertelindrende drikke.

Normalvis har jeg så ondt, at jeg nogle gange har koldsved, kaster op, er svimmel osv. Mine smerter aftager (de går ikke væk) normalvis først, når jeg har taget smertestillende og disse begynder at virke efter 30-60 minutter.

Fredag var værst, lørdag bedre og søndag helt fin. Jeg har ikke haft så slemme smerter, som jeg plejer at have. Det har gjort ondt af helvede til, bevares, men jeg har både kunne gå med hunden, handle og lave mad. Jeg har ikke haft turer med koldsved, opkast eller lignende, som jeg plejer, hvis jeg ikke får taget mine smertestillende. Tilgengæld havde jeg SÅ ondt i hovedet fredag og lørdag – 24/7. Jeg tror, det er fordi jeg udrensede min krop – både ift. piller, mens også gennem min kost.

Mandag, tirsdag og onsdag i denne uge har jeg slet ikke haft smerter. Det er altså meget vildt for mig!

Det har jeg spist

Jeg har spist antiinflammatorisk. Det er ikke så besværligt, som det lyder. Det skulle kunne hjælpe folk betændelsestilstande i kroppen, som mange åbenbart har uden at vide det. Jeg har primært spist laks, avocado, glutenfri rugbrød, quinoa knækbrød med peanutbutter og skyr med blåbær. Derudover har jeg eksperimenteret lidt med nogle retter, som er “lovlige” ift. den liste jeg fandt på google.

Det har jeg drukket

Jeg har kun drukket vand og 2-3 gange dagligt har jeg drukket enten ingefær/citron the eller ingefær/citron/æble juice – begge dele blandet op med vand grundet ingefæren. Juicen er lavet af 4 æbler, 3 citroner og 1 stk. ingefær. Theen er lavet af vand, resterne fra ingefæren og citronskallerne – kogt i 1 times tid og derefter siet. Ingefær hjælper på inflammationen, men er også smertelindrende. Citron er bare godt mod så mange ting. Æblerne er udelukkende for at give lidt sødme.

VIGTIGST af alt – mit morgenshot. Det består af birkesaft og æblecidereddike (AD), der begge dele skulle virke antiinflammatorisk og hjælpe på smerterne.

De kosttilskud har jeg taget

Gurkemeje: pilleform – 1 ved hvert måltid. Hjælper på smerterne.
Cayenne peber: pilleform – 1 ved hvert måltid. Hjælper på smerterne, og øger optagelsen af det aktive stof i gurkemeje.
Magnesium: pilleform – 1 i løbet af dagen og 1 om aftenen. Hjælper på smerterne.
Der udover tager jeg et hav af andre vitaminer og mineraler (se HER), men det her er dem, der er direkte rettet mod inflammation.

Læs mere om fødevarer, der hjælper på smerter, lige HER.

 

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Anbefalelsesværdig catering