Perfect brushes

Anbefalelsesværdig catering

IMG_2128

 

Først og fremmest vil jeg lige pointere, at dette ikke er et sponsoreret indlæg. Jeg er altid ærlig omkring de produkter jeg tester, og jeg vil ikke skrive noget herinde, som jeg ikke kan stå inde for. Dette indlæg er positivt fra start til slut, ja næsten kvalmende positivt, og da jeg selv læste det igennem bagefter, kunne jeg godt se, at det virkede som om, jeg var blevet betalt for min positivitet.. Dette er på ingen måde tilfældet, jeg er bare helt oppe at køre over dette cateringfirma, og vil dele min begejstring med jer 🙂

I går holdte vi min søsters fødselsdag. Min søster havde valgt, at vi skulle spise hjemme hos hende i stedet for at tage ud. Jeg havde – i forbindelse med afholdelse af julefrokost på mit arbejde – kigget efter god og billig catering. Jeg fandt frem til www.buffetkompagniet.dk, der har mange forskellige buffeter til gode priser. Min søster valgte derfor at bestille deres sicilianske buffet med cheesecake til, til hendes fødselsdag i går 🙂

Vi afhentede det i Gladsaxe ved Gladsaxe Station, og fik en rigtig god service. Det er dog også muligt at afhente på Østerbro. Der var 8 forskellige retter, som alle smagte virkelig godt. Retterne var meget varierende – nogle mere traditionelle end andre. Jeg var specielt helt vild med kombinationen af laks og grapefrugt, som jeg aldrig har prøvet før.

Vi var 5 mennesker, men min søster havde bestilt til 6 for at være sikker på, at der var nok. Dette “fortrød” hun dog, da vi kun fik spist omkring halvdelen, og der var altså to herrer tilstede med stor appetit. Så der var RIGELIGT med mad – hvilket jo kun er en god ting! 😉

For 6 kuverter inkl. dessert blev det alt i alt omkring 900 kr. Jeg tror ikke, man kan finde catering andre steder til den pris. Specielt kvaliteten og mængden taget i betragtning. Derudover er der også kun et krav på min. 5 kuverter, hvilket jeg også synes er sjældent.

Jeg vil gerne give mine bedste anbefalinger til BuffetKompagniet. Det er det oplagte valg til begivenheder som fødselsdag, barnedåb, julefrokost m.v., og det er i hvert fald ikke sidste gang, at vi henter mad der fra 🙂

IMG_2126

IMG_2126

 

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Perfect brushes