Opskrift: Spicy wok m. kylling

Perfekt tilberedt kylling

IMG_1568Reklame. Hvis man endelig skal have en helstegt kylling, så skal den altså være økologisk. Kødet har meget mere smag og er mere saftigt. Derudover har kyllingen haft det meget bedre, og derfor må kødet alt andet lige også være bedre 😉

Anyways, jeg fandt sådan en lækker sag nede i fakta, og fik den helt perfekt tilberedt. Den skal lige skylles, tørrer og så skal den ligge ude indtil den ikke er (køleskabs)kold. Jeg lagde den på maven i et fad, så brystkødet ikke bliver tørt. Skindet på ryggen skal lige løsnes, ved at skøre et par små snit, og kører fingeren indenunder det (så bliver det nemlig mere sprødt). Smør kyllingen ind i olie eller smør, og giv den en god omgang krydderier og salt – ikke for meget, da skindet jo skal kunne spises 🙂 Nederst i fadet ligges der et par gode klatter smør.

Ovnen skal forvarmes til 200 g., og kyllingen skal have omrkign 45 minutter. VOILA!

 

IMG_1570 IMG_1569 IMG_1567

 

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Opskrift: Spicy wok m. kylling