Laktosefri og økoligske hindbærsnitter

Interior details

IMG_1301  Nyt til hjemmet. Jeg er glad! Min bedre halvdel, not so much. Han har endnu ikke lært at værdsætte nips, og alt den hygge det bringer med sig. Vores entré har altid været halv kedelig, da jeg ikke lige har kunnet finde ud af hvordan den skulle “indrettes”. Den er meget lille og mørk, så det begrænser mulighederne. Der blev flyttet rundt på et par blomster, så de nye er kommet ind i stuen, og de “gamle” fra dette indlæg er kommet ud i gangen. Jeg er meget tilfreds for nu, se med nedenfor.

Wallstickeren er købt i USA, det sorte fad er købt i Italien og lysestagerne er fra genbrugen. 

IMG_1303 IMG_1302 IMG_1300 IMG_1299 IMG_1298

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Laktosefri og økoligske hindbærsnitter