Laktosefri og økoligske hindbærsnitter

Projekt smukke negle – UPDATE!

 

IMG_1254

I skal selvfølgelig have en update på projekt smukke negle. Siden jeg startede, har jeg været i dialog med HERÔME, hvor jeg har fået en fantastisk vejledning – ift. den jeg fik i Magasin. Derfor er der blevet rettet lidt i mit gamle indlæg, da jeg Magasins vejledning ikke var helt korrekt.

De gode ting der er kommet ud af mit lille projekt, er at mine negle er blevet meget stærkere! Før i tiden kunne jeg “bøje” dem, når de var blevet lange – det kan jeg nærmest ikke længere. De er næsten som sten. Derudover er mine neglebånd blevet flottere, da jeg plejer dem med en olie, og får dem skubbet væk fra selve neglen. Mine negle kunne have været meget længere på nuværende tidspunkt, men hver aften fillede jeg dem til, så de så vidt muligt havde samme facon og længde.

DESVÆRRE har mine negle stadig en rigtig stor tendens til at spalte/flosse i siderne. Hele min negl på ringefingeren (på den anden hånd end billedet) blev revet af på denne måde. Derfor har jeg også måtte file dem meget i kanterne, hvilket også har resulteret i, at de ikke er blevet MEGA lange.

MEN alt i alt er jeg super glad for min investering i HERÔMES produkter. Jeg er færdig med kuren nu, men man skal vedlige holde med ét lag om ugen. Derudover vil jeg fortsat bruge negleolie, neglebåndsskubberen og filen, så mine negle ser smukke og velplejet ud.

 

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

NÆSTE INDLÆG

Laktosefri og økoligske hindbærsnitter