New flowers and interior

Laktosefri og økoligske hindbærsnitter

IMG_1138

Jeg biksede nogle laktosefri hindbærsnitter sammen tidligere i dag, sådan nogle havde jeg virkelig lyst til! Jeg slapper altid af, når jeg er i køkkenet – det er så dejligt. Jeg beklager meget at måtte skuffe jer. Men der er intet Low Carb, sukkerfrit eller proteinsnack over dem. De på ingen måde er sunde, MEN super nemme at lave. Jeg fandt denne opskrift. Jeg har udskiftet almindeligt smør med laktosefrit smør og vaniljesukkeret udskiftede jeg med vaniljePULVER (det giver altså en bedre smag). Alle ingredienser jeg brugte var selvfølgelig økologiske. Det ændrer måske ikke så meget på smagen, men det gør det på samvittigheden 🙂 Jeg brugte et glas til at lave snitter runde i stedet for aflange. Det er 100 gange nemmere, og jeg synes det gør dem pænere. PAS PÅ med ikke, at lave dem for tynde – de skal være lidt buttede! Jeg brugte økologisk marmelade fra FiordiFrutta – den er tyk, og ligger sig fint på snitterne. Man skal passe på med, at bruge en for flydende marmelade, det fungerer ikke! 😉 Jeg pyntede dem med glasur og frysetørret bær.

IMG_1136

IMG_1137

IMG_1139

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

New flowers and interior