New flowers and interior

Laktosefri – update

IMG_1086Jeg har nu været (stort set) laktosefri i en uge. Det har været overraskende nemt. Der findes ikke mange alternativer, men der er de vigtigste. Jeg elsker mælk og yoghurt! Laktosefri mælk smager næsten som almindelig mælk, og Alpro’s soya yoghurt er bedre (efter min mening) end almindelig yoghurt – specielt den med blåbær 🙂

Jeg er kæmpe fan af Philadelphia og Buko smørerost, og Arlas laktosefri frisk ost er et fint alternativ! De måtte gerne lave nogle flere smagsvarianter, men jeg har en idé om, at det nok skal komme.. Ift. madlavningsfløde har jeg anvendt Naturli’s soya variant og Alpros kokos variant – helt fine alternativer til almindelig madlavningsfløde 🙂

DESVÆRRE (!!) har det ikke hjulpet på mine smerter, – overhovedet – hvilket jo var formålet. Jeg havde håbet på, at min mave og tarme ville “tage godt imod”. Jeg har skåret meget ned på mit mælkeindtag, samtidig med at alt jeg indtager ikke indeholder mælkesukker. Jeg er ikke slået ud, og tager en uge mere med laktosefri kost 🙂 Faktisk tror jeg, at jeg vil fortsætte efterfølgende, da jeg helt automatisk indtager færre mælkeprodukter, hvilket jeg tror, er en god ting for min krop..

 

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

NÆSTE INDLÆG

New flowers and interior