En dag i Central Park

New flowers and interior

IMG_0985

Jeg har – langt om længe – fået købt lidt blomster til vores lille hjem.. Jeg starter småt, da jeg simpelthen er så dårligt til blomster, så vil ikke investere en mindre formue, hvis det ikke går (IGEN).. Jeg købte blomsterne hos “De Fire Årstider” i Lyngby, der har et super fint – men dyrt – udvalg.. Jeg valgte to lilla lyng til mine urtepotter og 3 konge proteaer til mine vaser.. Jeg kan faktisk bedst lide konge proteaerne før de springer ud, så jeg overvejer at hænge dem “til tørrer”, så de ikke springer ud.. De er nemlig også pæne som visne 🙂

I går fik jeg rykket rundt på noget af alt mit nips, gjort rent osv., når jeg lige skulle have en pause fra læsningen.. Det blev SÅ godt! Selvom vi har boet her 1,5 år, så føler jeg bare stadig ikke, at vi er 100% på plads.. Det er også fordi, at jeg bl.a. gerne vil have nyt fjernsyn, nye højtalere, nye lamper, ny vindueskarm og andre småting. Derfor er det sådan en rar følelse, når man føler, at man er kommet ét skridt nærmere 😉

IMG_0965  IMG_0989 IMG_0988 IMG_0987 IMG_0986 IMG_0984 IMG_0966

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

En dag i Central Park