Projekt SMUKKE NEGLE!

#spissmerternevæk – laktosefri

IMG_0908

Jeg vil prøve at eksperimentere lidt med min kost. Jeg lider – som nogle af jer sikkert allerede ved – af endometriose, og jeg har læst mig frem til, at mange har gavn af at ændre i deres kost. Mine smerter er efterhånden blevet så slemme igen, at næste skridt for mig er endnu en operation – og det vil jeg gerne udsætte længst muligt. Derfor må jeg prøve noget alternativt 🙂

Jeg vil først forsøge at undgå laktose og se, om det har en positiv virkning på mine smerter. Jeg giver det 2-3 uger, og går derefter videre til at afprøve glutenfri kost og sukkerfri kost.

Jeg havde egentlig tænkt mig at tage det hele på en gang, men – som min mor så klogt sagde – så vil jeg jo ikke vide hvilken af tingene, der hjælper mig (hvis noget af det overhovedet hjælper). SÅ nu er jeg laktosefri! Det bliver ikke 100%, da jeg jo ikke er intolerant, men blot vil se om en nedskæring på 85-95% vil hjælpe mig 🙂

KOM MEGET GERNE MED RÅD, OPSKRIFTER ELLER ANDET I KOMMENTARFELTET – ER HELT PÅ BAR BUND HER..

 

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

NÆSTE INDLÆG

Projekt SMUKKE NEGLE!