Bronx Zoo

En dag i Central Park

IMG_0481

Det lyder af meget, men hvis man har tiden, kan man sagtens få en hel dag til at gå i Central Park. Der er så meget at se og opleve, hvis man er til de små og hyggelige oplevelser. Vi tog Subwayen op til Upper West Side, og gik ned gennem parken derfra. Vi kom forbi Jacqueline Kennedy Onassis Reservoir (en kæmpe sø), så flere brudepar få taget smukke bryllupsbilleder, brugte et par timer på forskellige bænke hvor vi observerede alle de forskellige slags mennesker, der kom forbi os, så på modelskibe der sejlede rundt, og gik ned af de mange forskellige stier. Vi gik også igennem nogle af de – meget farlige og ulækre – tunneller, som man ser i film 😉 Altså, de der hvor folk bliver overfaldet.. Puha!!

Hvis I er forbi Central Park om lørdagen, så er der udendørs tango undervisning (hvis vejret er godt) fra kl. 19.30. Allerede fra kl. 18.00 samles folk og danser. Det var noget af det hyggeligste! Det var alle typer mennesker – tynde, tykke, unge, gamle, gode og mindre gode – og folk dansede sammen, ligegyldigt om de kendte hinanden eller ej. Næsten alle kom alene, og det var så vildt, at de så bare bød hinanden op. Vi sad og kiggede med i en lille times tid, for man blev bare grebet af glæden og hyggen! 🙂

IMG_0611 IMG_0482

 

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Bronx Zoo